14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Kedd
16°
2024.03.02. szombat, Lujza
filter.hu filter.hu

Ezek a legszebb tavaszi körömdíszítések! Tanuld meg elkészíteni őket!

Minden időszaknak és szezonnak megvan a maga színe és hangulata. Igaz ez akkor is, ha a körmeinkről beszélünk. Egy gyönyörű és szakszerű géllakkozással, akár műkörmökről, akár a saját körmeidről van szó, te magad is hosszan élvezheted a tavasz hangulatát - a körmeiden is!

Űzzük el a telet!

Bár idén az április valóban tréfát űz velünk, s nézhetjük csodálkozva a tavaszi havazást, azért még nem kell, hogy visszaengedjük az életünkbe a komor téli hangulatot! Intsünk búcsút a szürkének, a barnának, és válasszuk helyette az idei legtrendibb színeket!

Persze azt tartsuk szem előtt, hogy igazán szép eredményeket akkor várhatunk, ha nemcsak bevásárolunk belőlük, hanem valóban helyesen, szakértő módon tudjuk kivitelezni azokat a körmeinken is. Ebben segít nekünk a StudioFlash géllakk tanfolyama, amit akár előképzettség nélkül is elvégezhetsz.

Ezek a legtrendibb színek idén

A pasztell szerelmeseinek igazán jó hír, hogy idén is bátran választhatják kedvenceiket. Az idei tavasz leginkább a lila és a púder árnyalatait, valamint a kéket és a zöldet részesíti előnyben. A StudioFlash ráadásul összeválogatta neked a valódi harmóniát ígérő árnyalatokat, így igazán ízléses kombinációt valósíthatsz meg a körmeiden, ha az Urban Spring kollekciót választod. Jöhetnek a finom minták, a szépséges virágok, engedd bátran szabadon a fantáziád!

Ragaszkodsz a csillogáshoz? Ez a szezon most neked is kedvez. Bár a túl erős ragyogás nem kifejezetten a tavaszt idézi, a szolid, mégis elegáns effektporokat bátran választhatod. Visszafogott ragyogás akár mindegyik körmödre kerülhet, de ha erősebb csillámlásra vágysz, javasolt csak egy-két körmödön kivitelezni. Mindenképpen tökéletes és divatos lesz az eredmény, bármelyik mellett teszed le a voksodat.

Egy igazi újdonság is jut az idei tavaszra, ez pedig a galambszürke! Ha kedveled ezt a színt, akkor bátran használd, most igazán sikkes lehetsz vele! Itt is jöhet némi csillogás, ha szeretnéd, de egy vidám nyuszi sem rossz ötlet, nem igaz?

Kékeslila vagy liláskék?

Vannak azok a színek, amelyeket nehéz igazán a nevén nevezni, a Very Peri pedig pontosan ez az árnyalat. Vita helyett inkább válaszd a körmeid szépítésére, s igazán gyönyörű összhatást nyerhetsz ezzel a különlegességgel! 

Tuti befutó: tojáshéj

Amennyiben még ennél is egyedibb körmöket szeretnél, a “tojáshéj körmökben” biztosan rátalálsz a te világodra. Ráadásul sokféle színben elérhető, amelyeket bátran - de persze ízlésesen - kombinálhatsz egymással. 

Még ennél is több lehetőség vár rád! 

Hiszen itt van a gyönyörű mentazöld, s továbbra is biztos választás a nude árnyalat is. Választhatod az esztétikus francialakkozást, de bevállalósaknak a metál is megérkezett, amellyel igazán izgalmas eredményeket nyerhetünk.

Ez a tavasz igazán sokféle lehetőséget tartogat. Légy vagány vagy a szolidabb megoldásokat kedveld inkább, az az egy biztos, hogy nem maradsz inspiráció nélkül.

Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok