6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

A Bing nyuszis étkészlet minden szülőt megment

Minden szülő életében elérkezik az az időszak, amikor találkozik óvodás gyermeke dackorszakával. Ilyenkor mindenért is könyörögni kell neki, például azért, hogy vacsizzon.

Nos, az okosan kiválasztott konyhai felszerelés könnyen segíthet a gondok elűzésében. Mi a következőkben a Bing nyuszis étkészletet fogjuk példaként használni. Ha a Te gyermekednek nem ő a nagy kedvence, akkor se ess kétségbe, ez a varázslat minden mesehőssel működik.

A rajzfilmek erejét valószínűleg már most is használod, ám több rejlik bennük, mint gondolnád!

A legtöbb anyuka és apuka arra használja a színes figurák történeteit, hogy néhány perc nyugalomhoz juthasson. A mesefilmek és sorozatok már évtizedek óta képesek lekötni a gyerekeket, méghozzá annyira, hogy akár órákon át ne legyen szükségük semmire. Igen ám, de a kicsi kedvenc karaktereinek nem csupán ezt a feladatot lehet kiosztani.

Észrevetted már, hogy szemetek fénye azt kéri vacsira, amit például Bing is gyakran fogyaszt a képernyőn? Vagy hogy ő maga is mindenhová hurcibálni szeretné saját plüss barátját? Minden óvodást erősen befolyásolnak azok a mesék, amiket néz. Ezt az erőt használhatod fel annak érdekében, hogy kislányod / kisfiad örömmel fogassza el az ebédet, sőt ő maga akarjon megteríteni.

Nem iszik eleget? Az sem akadály! Esetleg a délutáni és esti alvással akadnak gondjaitok? Igen, Bing nyuszi még akár ebben is tud segíteni!

Bing nyuszis étkészlet, ágynemű, ovis felszerelés

Ha eddig még nem vetted volna észre, a gyerekeknek mindig minden értékesebb, amit olyan minta díszít, amely közel áll a kicsi szívükhöz. Az Eking csapatának segítségével pedig az otthonotokba beköltözhetnek Bingék, hogy a segítségetekre lehessenek a mindennapok során! 

Gyermeked szívesebben iszik majd olyan kulacsból és pohárból, amin fekete barátja integet, az ágy is vonzóbbá válik majd ezzel a mintával. Az Ekingnél kapható étkészletet csomagban érdemes beszerezni, hiszen így nem kell külön-külön minden konyhában használatos dolgot megkeresni.

Amellett, hogy szimpatikusabbá válnak az adott tárgyak a számára, ha Bing szerepel rajtuk, van még egy előnyük. Ez nem más, minthogy minden kicsire ösztönzően hat az, ha valamire azt mondhatja, az “az enyém”. Nem a családé, nem közös, nem a tesójáé, nem az ovié, hanem kizárólag az övé. Így egyszerűbben tanulja meg a terítés szabályait is, hiszen a saját étkészletét kiteheti az asztalra szépen sorban, aztán ezeket használva felfalhatja az ebédet vagy a vacsit. Ha valami nagyon nem akar lecsúszni, lehet azzal is motiválni, hogy Bing mindig megtömi a pocakját, hiszen csak így tud nagyokat játszani a barátaival! 

Mi van, ha nem ez a nyuszi a nagy kedvenc?

Természetesen a fent említett trükkök minden mesehőssel működnek! Az Eking oldalán pedig biztosak vagyunk benne, hogy akárki is legyen a kedvenc, biztosan megtalálsz majd minden kiegészítőt, amelyen ő mosolyog!

Kerülendő
Ez tetszik!
Kerülendő
Ez tetszik!
Kerülendő
Ez tetszik!
Kerülendő
Ez tetszik!
További anyagok