17 °C, Budapest
17 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.25. szombat, Irén
filter.hu filter.hu

Íme, a világ négy legmenőbb kanapéja

A te nappalidból sem hiányozhatnak.

A trendek jönnek, mennek, de a kanapé örök darab. Mutatjuk, jelenleg épp milyen modellekért rajonganak a dizájnerek és a vásárlók egyaránt!

1. Arten Sven

Kevés kanapé van, ahol kényelmesen használhatnád a laptopodat, de az Arten Sven modellje széles karfáival akár erre is lehetőséget ad. Ideális, mindenre alkalmas kanapé, amely elég kényelmes a heverészéshez, a munkához és az íráshoz is egyaránt. Egy bőrkanapéhoz képest pedig kifejezetten előnyös az ára is.

2. West Elf Harmony

A legsokoldalúbb, ezért legpraktikusabb kanapé ezen a listán. A Harmony kiválóan alkalmas a pihenésre, a szögletes kartámaszoknak hála pedig még könnyebb magunkat kényelembe helyezni rajta. A kanapét a keret is komfortossá teszi a teljes szélességben végigfutó falábakkal, amelyek stabil, masszív külsőt kölcsönöznek neki.

3. Interior Define Maxwell

Ez a szófa hagyományos megjelenése ellenére rendkívül komfortos. A karfák alacsonyan helyezkednek el, segítve a pihentető testhelyzetet, a hátunkat ugyanakkor érdemes egy-két párnával megtámasztani. Olyannyira kényelmes, hogy nincs mit csodálkoznunk, ha egy sorozat teljes első évadát végignézzük benne heverészve.

4. The Willoughby

Ez a viktoriánus beütésű kanapé az egyik legjobb választás, ha csak heverészni szeretnénk hátradőlve, kényelmesen elterpeszkedve, ráadásul olyan bútordarabon, amely a 21. században is eleganciát sugároz. A habszivacsba burkolt rugók, valamint pehely és toll keverékével bélelt plüsskanapé egyszerre nyújt kényelmet és tartást is.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok