14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
15°
Szombat
10°
2023.03.29. szerda, Auguszta
filter.hu filter.hu

Férfi melegítő felső, az utcán is megállja a helyét

Ha egy férfi melegítő felső kellőképpen igényes kialakítású, bárhová felveheted, ahol a kényelem az elsődleges szempont, nem csak a tévé elé. Manapság a fiúk és a férfiak klasszikus melegítő szettek helyett inkább melegítő felső jellegű kapucnis pulóvereket hordanak kényelmes nadrággal. Különösen a fiatalok kedvelik ezt a ruhadarabot, de minden korosztály számára található megfelelő stílus, fazon és szín.

Hogyan válassz magadnak férfi melegítő felsőt?

Sok szempontot érdemes figyelembe venni, mielőtt melegítő felsőt vagy kapucnis pulóvert vásárolsz. Először is, hogy milyen célból szeretnéd: sportoláshoz, utcai viseletnek vagy mindkettő fontos? Szereted a kapucnit vagy tudod nélkülözni? Vékonyabbat vagy vastagabbat szeretnél? Konzervatívabb vagy vagányabb stílusra vágysz?
Ha szűkítetted a kört, könnyebb lesz a választás.

Férfi kapucnis pulcsi, ami bármikor jól jön

A kapucnis pulóver jó ideje dominánsan jelen van a fiatalok öltözködésében. Korábban egy-egy szubkultúra emblematikus viseleteként tűnt fel az utcán, manapság szinte bárkin látni.

A kapucnis, cipzárral záródó pulóverek nagy előnye, hogy zordabb, szelesebb időjárás esetén nem gond, ha otthon maradt a sapka. A legtöbb ilyen melegítő felső jellegű pulóver a nyakrésznél összehúzható egy zsinórral, és ha kombináltan szélálló anyagból is készül, vékonyabb kabát helyett is jó lehet.

Színek, fazonok

A melegítő felsők vagy kapucnis pulóverek a legkülönfélébb színekben elérhetőek. Az egyszínűek hasonlítanak talán leginkább a hagyományos, régi darabokra. Választhatunk vékonyabb vagy vastagabb anyagút, esetleg béleltet is.

A színek és minták tekintetében azonban csak a fantázia szab határt a gyártóknak. Egy élénk piros, sárga vagy zöld darabbal látványosan ki lehet tűnni a tömegből. A finom, egymással összepasszoló árnyalatokkal is lehet játszani: ha a cipzár vagy a kézelő, gallér, a zseb széle kicsit kiemelkedik egy vagány színnel a pasztelebb árnyalatból, vagy egy felirat, csík, minta vonja magára a figyelmet, máris izgalmasabbá tehetjük az öltözéket.

A férfi melegítő felső lehet kapucnis, galléros vagy álló nyakú, szűkebb vagy bővebb fazonú. Mindenkinek van kedvence, vagy akár több fazon is praktikus darabja lehet a gardróbnak.

Összegzés

A férfi melegítő felső egy ideje túlmutat önmagán: nem csupán a szabadidő ruházat része, hanem a mindennapokban is elengedhetetlen darabja egy férfi ruhatárának, különösen, ha a kényelmes, sportos öltözködés elkötelezettje vagy.

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok