14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
15°
Szombat
10°
2023.03.29. szerda, Auguszta
filter.hu filter.hu

Miért válasszuk a Ceramin ásványkompozit burkolatot?

A Ceramin ásványkompozit burkolatokkal egy új korszak kezdődött, hiszen ezek felhasználásával valóban teljesen egyedi és különleges hangulatot teremthetünk otthonunkban. Úgy alakíthatjuk a lakásunk látványvilágát, ahogyan csak szeretnénk.

A Ceramin mind kialakításában, mint pedig mintázatában tökéletesen imitálja a valódi kő- vagy faburkolatot, így semmi szükség arra, hogy kompromisszumokat köss. Emellett abszolút vízálló, könnyen tisztítható és tartós anyagról beszélhetünk.

Az elegáns és vonzó lakásért Ceramin burkolatokkal

Akár fal-, akár padlóburkolást tervezünk, a Ceramin mindenképpen az egyik legelegánsabb alternatíva, amelyet találhatunk a piacon. Egy percre játszunk el a gondolattal, hogy a fürdőszobát fahatású burkolattal látjuk el! Képzeljük el, ahogyan a valósághű fa barázdák megjelennek a falon vagy a padlón! Nem számít, hogy páráról, gőzről vagy nedvességről van-e szó, a Ceramin egy minőségi időtálló megoldás.

Látogassunk el az extravagans.hu igényes vinyl burkolatokat kínáló oldalára és nézzünk szét a választékban! Nemcsak víz-, hanem ütés- és törésálló termékekről beszélhetünk, amelyekkel most hosszú távra tervezhetünk.

Egyszerű és praktikus

Biztosan veled is előfordult már, hogy szívesen felújítottad volna a fürdőszobát, de semmi kedved nem volt a bontáshoz és a bontás utáni törmelék eltakarításához. Ceraminnal még ezt is megúszhatjuk, hiszen mi sem egyszerűbb, mint annak felrakása. Mi magunk is könnyedén el tudjuk végezni, nem kell idegeneket hívnunk otthonunkba és más emberek időbeosztásához alkalmazkodnunk. Még ha nem is vagyunk szakemberek, akkor is rendkívül gyorsan megbirkózhatunk vele.

Természetesen speciális szerszámokra sem kell költenünk, csak a legalapvetőbb kellékekre lesz szükségünk. Sniccerre, mérőszalagra, ragasztóra vízmértékre, fogazott glettvasra és ceruzára. Ezután kezdődhet is a munka. Mindenekelőtt vágjuk méretre a lapokat, tisztítsuk meg a felületet, rakjuk fel a ragasztót, végül illesszük a helyére a burkoló lapokat. Ugye milyen egyszerű? És se törmelék, se por, se kosz, csak a gyönyörű új fürdőszobánk. Ráadásul az illesztéseknél sem lesznek rések, mert a Ceramin nem zsugorodik.

Meleg hatású és pehelykönnyű

Ha kisgyerekünk van, aki sokszor szaladgál mezítláb a lakásban, vagy mi magunk szeretünk mezítláb járni, úgy sem kell aggódnunk, hogy megfázunk. A Ceramin meleg hatású burkolat, különösen akkor, ha egyesítjük a fa mintázattal. Előfordulhat, hogy idős szüleinkkel, nagyszüleinkkel élünk egy háztartásban. Ilyenkor különösen jól jöhet a Ceramin csúszásmentes anyaga, hiszen így szeretteink nem fognak elcsúszni a fürdőszoba vizes padlóján.

De a legfontosabb, hogy a Ceramin ásványkompozit burkolat pehelykönnyű. Így minek is fizetnénk a szállítási költségért, amikor mi magunk is haza tudjuk hozni a boltból.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok