24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Dizájn és funkció tökéletes harmóniája: ilyenek is lehetnek a falilámpák

Habár még mindig akadnak olyanok, akik idegenkednek tőle, nincs mit szépíteni a dolgon, bizony a LED technológia a jövő, ha a világítás történetét nézzük. Hiszen kiváló hatékonysággal, elképesztő élettartammal és energiatakarékos működésmóddal egyformán dicsekedhet.

Miért olyan fontos az energiával történő takarékoskodás?

Ez a célkitűzés tulajdonképpen maga az élet célja is, hiszen csak és kizárólag ezen az úton tudunk még tenni valamit a bolygónkért, amin a klíma megváltozásának jelei már a mindennapjaink részévé váltak, s konkrétan a saját bőrünkön érezzük a változást.

Az energiatakarékosságnak az élet minden területén meg kell valósulnia, kezdve azzal, hogy nem dobjuk el a dolgainkat vagy az ételeinket feleslegesen, folytatva egészen addig a pontig, hogy energiatakarékos világítást választunk az otthonainkba. 

Ráadásként ez utóbbi azért is nagyon jó döntés lesz, mert így csökkenni fog a minden hónapban kifizetésre váró villanyszámlánk, így ezzel együtt a havonta jelentkező kiadásaink is némileg csökkenhetnek. Másrészt a LED-ek rendkívül hosszú élettartama biztosítja, hogy ne kelljen gyakran cserélgetni a villanykörtéket sem. 

Mondjunk hát végre búcsút a hagyományosnak, az elavultnak, és álljunk át modern és környezettudatos választásokra! Kezdjük mindjárt azzal, hogy új LED lámpákra cseréljük a régieket!

LED-es lámpákat a falakra is!

Mára már elég jól ismert tény, hogy LED mennyezeti csillárok közül többféle, akár kifejezetten izgalmas megjelenést képviselő, sőt, sugárzó darabokat is találunk. Eleve ritkábban jut eszünkbe, de sokszor az a tapasztalat, hogy valamiért nem is merül fel bennünk, hogy a falakra is tehetünk lámpákat, s természetesen ezek közül is választhatjuk a LED technológiát.

LED falilámpák a prémiumminőség jegyében

A Lightmyhouse.hu fali lámpái különleges dizájnnal kápráztatják el a vásárlókat. Ezek a LED lámpák ugyanis rendkívül egyediek, amelyhez egy különleges pluszt jelent az is, hogy a megrendelő maga választja ki több lehetőség közül azt a konkrét alakzatot, amelyet az otthonában szeretne a falon látni. 

Sokféle lehetőség és hangulat várja azokat az embereket, akik kedvelik a kivételes formákat, és értékelik a magas színvonalú termékeket.

Hol érdemes használni ezeket a lámpákat?

A hálószobán kívül is van élet! A lámpák kerülhetnek a nappaliba, elhelyezésük révén kihangsúlyozhatnak otthonunkban képeket, tükröket vagy akár bútorokat is. Különleges hangulatot teremthetnek akkor is, ha egy folyosón, akkor is, ha a nappaliban találják meg végleges helyüket.

A falilámpák segítségével gyengébb kiegészítő világításhoz jutunk, így ne ez legyen az egyetlen fényforrás a helyiségben, hacsak nem kimondottan apró térről, kicsiny helyiségről van szó! A falon elhelyezett világítás exkluzív hatást varázsol otthonunkba!

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok