28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Nagyobb otthoni zöldfelület, rendezetten? Megoldás: a kerti traktor!

Ha nagyobb zöld felületet tartasz karban, akkor bizonyára már felmerült benned is egy kerti traktor beszerzése. Bizonyára te is örülnél, ha sokkal könnyebb lenne a gyepgondozás, ha időt spórolnál, és ha folyamatosan szép lenne a fű. Nézzük is meg, hogy miért lesz számodra a tökéletes megoldás egy kerti traktor!

Kerti traktorral a gyors munkáért

Csak egy kis udvarod van, ami ráadásul tele van fákkal, és igazából a bejáró is ki van rakva térkővel? Ha ez így van, akkor neked bizonyára nem lesz szükséged kerti traktorra. Hiszen maximum a faágak alatt bujkálnál vele, aminek valljuk be, nem sok értelme lenne.

Ezeket a gépeket egybefüggő zöld felületek karbantartására tervezték. Akkor tudnak igazán hatékonyak lenni, ha nagy füves területek nyírását kell velük megoldanunk. Persze ez relatív, mert mindenkinek mást jelent a nagy. Ha te unod a fűnyíró tologatását, ráadásul a derekad sem a régi, akkor lehet, hogy egy kisebb füvesített telken is nagy hasznát veszed majd.

Ami biztos, hogy ha emellett döntesz, akkor gyorsabban és kevesebb energiabefektetéssel tudsz majd végezni a munkával. Te csak ráülsz a traktorra, beindítod, és a kormánnyal oda navigálod, ahol szeretnél megszabadulni a feleslegtől.

Egy kerti traktor nagyon megkönnyíti a dolgunkat

Lehet, hogy te nem fogod egész nap a füvet vágni, de akár erre is alkalmas. Ergonomikus kialakításának, nagyon kényelmes, hosszútávú munkavégzésre tervezett ülésének köszönhetően kiválóan alkalmas folyamatos, nagyobb felületeken történő karbantartások elvégzésére is.

Nem mellesleg nagyon könnyen kezelhetőek is ezek a kiváló gépek, így bárki könnyen elvégezheti velük a ház körüli fűnyírást. Ha pedig egy fűgyűjtéses modell mellett teszed le a voksod, akkor a levágott növényzet összegereblyézésével sem kell foglalkoznod. Ráadásul sokkal nagyobb a tartályuk, mint egy sima fűnyíró esetén, így nem kell olyan sűrűn üríteni.

Rengeteg időt, energiát spórolhatsz meg. Csak keresd meg az igényeidhez legjobban illő Husqvarna kerti traktort a HQBOLT.HU-nál, hogy élvezetes legyen a gyepgondozás!

Ne feledkezz meg a praktikus kiegészítőkről sem!

Egy kerti traktorra tekinthetünk úgy is, mint ami csak a fűnyírásban lehet segítségünkre. Holott ennél sokkal többet is ki lehet belőle hozni, persze a megfelelő kiegészítők segítségével.

Kiváló kiegészítő például a sweeper, mellyel össze tudjuk gyűjteni a fű mellett a faleveleket is. Sőt, ezt akár kombinálhatjuk is a fűnyírással az oldalkidobós típusok esetén. Feltesszük a sweepert, így mehet a levelek seprése, egyúttal a megtisztított felület fűnyírása is. Rengeteg időt spórolhatunk meg egy ilyen kombináció segítségével.

Az elejére is szerelhetsz több mindent. Így használhatod például a forgókefét, mellyel lombot vagy télen havat is seperhetsz. De nem ördögtől való, ha egy nagyobb kerti parti után akár a szemét eltakarításához is munkába állítod!

Növények, kártevők
Tippek, trükkök
Növények, kártevők
Tippek, trükkök
Növények, kártevők
Tippek, trükkök
Növények, kártevők
Tippek, trükkök
További anyagok