12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.26. , Emánuel
filter.hu filter.hu

Unod már a téli estéket?

Ahogy egyre jobban megyünk ki a télből, úgy válik mindenki egyre türelmetlenebbé. Te is tűkön ülve várod már a tavaszt? Azt, hogy ismét zöld pompában viruljon a természet, és a lágy meleg levegőn újra andalító sétákat tehess a szerelmeddel?

Persze nehéz a bezártság, a hideg, és megértjük, hogy már a kilincsen a kezed, a küszöbön a lábad, hogy belépj a tavaszi zsongásba, de mit szólsz ahhoz, ha azt mondjuk, hogy ezeket az unalmas, téli estéket izgalmasan is el tudod tölteni?

Nem, semmilyen új hobbit nem találunk ki, sőt, még csak nem is sorozatajánló jön, hanem valami egészen más.

A Pajkos Pajtás csapatával karöltve arra vállalkoztunk, hogy valami olyat hozzunk, amivel a kapcsolatotok a téli, borongós hidegből átcsaphat először a zsibongó tavaszba, majd pedig ha ügyesek vagytok, akkor a forró, fülledt nyárba.

Hogyan fűtsd be a szerelmi kazánt?

Akár friss a kapcsolatotok, akár már évek óta összeszokott páros vagytok, a szexuális élet, valamint annak minősége mindkét esetben egyaránt fontos.

Míg az egyik esetben még az ismerkedésen, egymás testének feltérképezésén és megismerésén van a hangsúly, addig a másik esetben épp az összeszokottság adhatja a gátlástalan örömszerzést, viszont ott rejlik már a veszély, hogy rutinná válik a szerelmeskedés, amely aztán idővel végleg ellaposul.

Szerencsére egyre több pár ismeri fel, hogy a kielégítő szexuális élet nemcsak elengedhetetlen, hanem tenni is kell érte, például a Pajkos Pajtás társasjátékaival.

Mit szólnátok egy izgalmas társasjátékhoz?

Ha szerettek játszani, akkor semmiképpen se hagyjátok ki a hancúr párbajt, ami nem pusztán egy erotikus társasjáték, hanem a legnépszerűbb erotikus társas! Miért? 

Népszerűségét valószínűleg annak köszönheti, hogy nem rúgja be az ajtót, hanem a csábítás, a vágy és a hancúr három birodalmán át vezet el téged és a szerelmedet a legvégsőbb örömig.

Míg az elején a csábítás világában kacérkodó feladatokkal melegíthettek be, az azt követő világban már forrósodik a hangulat, hogy aztán a hancúr végső fázisában nemcsak arra kell majd figyelnetek, hogy egy-egy pózt csak a homokóra lepergéséig tartsatok, de még önuralmat is kell gyakorolnotok, hiszen aki a cél előtt jut el az végsőkig, annak bizony a párja összes kívánságát teljesítenie kell. 

Mondjuk, ha jobban belegondolunk, nem is olyan nagy a bünti, nyugodtan átadhatod magad az élvezeteknek.

Kit érdekel az időjárás?

Észre sem fogod venni, hogy kint milyen idő van. Ha elkezditek a játékot, akkor talán a fűtést sem nagyon kell majd tekergetni, megoldjátok azt a szerelmetek hőfokával, és a vágy hevével.

Pár ilyen társassal töltött este, aztán már itt is a tavasz. Már csak egy eldugott kis tisztást kell keresnetek, ahol madárcsicsergésben tudjátok folytatni a játékot. Mert ha elkezditek, tuti nem fogjátok tudni abbahagyni!

Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
További anyagok