7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-3°
Szerda
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

Ha számít az első benyomás: elegancia, négy keréken

Számos olyan élethelyzet van, amikor nem mindegy, hogy milyen a rólunk alkotott első benyomás. A testünk (ápolt kezek, jól fésült frizura) és az öltözékünk (frissen vasalt ing, óra vagy ékszerek) mellett azonban rengeteget elárul rólunk az autónk is.

Több, mint egy praktikus jármű

Az a tény, hogy ez a hasznos jármű a praktikumon túlmutatva, státuszszimbólumként is fontos szerepet tölt be az emberek életében, egyidős az autó mobillal. A kezdetekkor csak a legfelső réteg engedhette meg magának, hogy autóval járjon, de az idők során ez átalakult.

Ma már sokkal inkább az autó típusa és állapota vált meghatározóvá. De ahogy az autók meghatároznak minket, úgy mi is beskatulyázzuk az autókat. Vannak típusok, amiket szeretünk családi autónak elkönyvelni, míg egy szép, jó állapotú szedán egyet jelent az eleganciával.

A márka, amelyik mindig elegáns

A svédek két dologhoz értenek a legjobban: a lakberendezéshez és az autógyártáshoz. A Volvo munkásságán éppúgy visszaköszön a tervezők letisztult formavilága, mint a belső tereiken és a bútoraikon. A különböző Volvo típusok eltérő igényekre lettek szabva, de egy közös bennük: egytől egyig elegánsak.

Nem éppen “játszós autók” (hiszen nem szívesen tesz ki az ember rossz körülményeknek egy ilyen szép kocsit) és az sem mondható el róluk, hogy légiesek lennének. A Volvo autók olyanok, mint az úriemberek: lehetnek sportosak vagy épp nagydarabok, de mindig kellően komolyan vehetőek.

Luxus, újragondolva: Volvo S90

A Volvo Galéria kínálatában nemrég feltűnt egy izgalmas szedán, az új Volvo S90. Ez az autó kívülről-belülről árasztja magából a luxust, azonban elegánsan teszi ezt és nem túl hivalkodó. Az S90 stílusa nem illik mindenkihez, aki viszont magáévá tudja tenni ezt az életérzést, az nem akarja elengedni.

Ez a komolyságot sugárzó szedán különösen alkalmas arra, hogy vállalat vezetőket vagy vállalkozókat kísérjen el üzleti utakra.

Belső kialakítása és az ehhez felhasznált minőségi anyagok, valamint az olyan funkciók, mint a Pilot Assist és az adaptív tempomat, kényelmesebbé teszik a hosszú utazásokat.

A lépcsőshátú forma miatt komolyabb pakolásra nem alkalmas, de arra ott van a Volvo S90 kombi változata. A svéd gyártó mindenre gondolt, így a ma elérhető kétféle Volvo kombi nehezebb terepre alkalmas, Cross Country kivitelben is kapható.

Inkább tetszett
Nem igazán tetszett
Inkább tetszett
Nem igazán tetszett
Inkább tetszett
Nem igazán tetszett
Inkább tetszett
Nem igazán tetszett
További anyagok