14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
15°
Szombat
10°
2023.03.29. szerda, Auguszta
filter.hu filter.hu

Egy webáruház, ahol mindent beszerezhet cége számára

A Tonerpartners webáruháza speciálisan kialakított kategóriákból áll, amelyeket szándékosan úgy hoztunk létre, hogy egy vállalkozás vagy bármely más irodai szolgáltatás könnyedén megtalálhasson mindent, amire csak szüksége lehet. Ezért szó szerint a legalapvetőbb irodai szerektől az egészen speciális kiegészítőkig mindent beszerezhet egy helyen.

Profi nyomtatók, szkennerek és patronok

Cégünk fő profilja többek között a különféle tonerek, patronok, és a hozzájuk tartozó nyomtatók árusítása. Különféle márkák képviseltetik nálunk magukat, illetve a patronok esetében széles kínálat áll rendelkezésre eredeti és utángyártott típusokból is. A nyomtató patron és toner mindegyikére ráadásul garanciát vállalunk. Sőt speciális élethossz-garanciánk által valóban addig használhatja tonerjeinket, ameddig azokat hivatalosan használni lehet. Vagyis kicseréljük a nálunk vett hibás patronokat mindenféle különösebb ügyintézés nélkül.

Irodaszerek és irodai kisgépek az alaptól a speciálisig

Áruházunk kínálata a szokványos irodai felszerelések mellett olyan irodai elektronikai eszközöket is kínál, amelyek nem, vagy csak ritkán kaphatóak sok webáruházban. Célunk volt, hogy egy valóban átfogó kínálatot hozhassunk létre olyan árukészlettel, ahonnan minden apróságot, vagy épp fontos eszközt be tudnak szerezni a vállalkozások. Ezért projektorok, prezentációs táblák és még 3D nyomtatók is megtalálhatóak a kínálatban. Mindezek mellett pedig garantált minőségi, márkás irodai kisgépeket is találhatnak nálunk. Iratmegsemmisítőkből, számológépekből és még speciális ragasztókból is széles kínálattal rendelkezünk. Ebből fakadóan akár egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni.

Megbízható bolt megbízható védőfelszerelésekkel

Sok munkahelyen szükségesek a különféle munkavédelmi eszközök. Ezért webáruházunkban olyan munkavédelmi eszközöket is megtalál, amelyeket például kötelezőek építkezéseken használni. Sisakok, munkavédelmi bakancsok, légzésvédők, különféle hevederek és kesztyűk, valamint térdvédők és speciális elektronikus kiegészítők biztosítják azon vállalkozások számára a kínálatot, akiknek kötelező beszerezni ezekből. Ezért amikor cégénél elfogy a papír, vagy patroncserére szorul a nyomtató, egyben egyetlen helyről tudja megvásárolni a már cserélendő vagy pótlásra szoruló munkavédelmi eszközöket is.

Maszkok és fertőtlenítők a maximális biztonságért

A járványügyi helyzet miatt a vállalkozások többségénél kötelezővé vált a maszkok használata, illetve a rendszeres fertőtlenítés. A Tonerpartners segít abban, hogy a legprofibb higiéniai termékeket szerezhesse be cége számára. Webáruházunkból különféle maszkok és fertőtlenítőszerek rendelhetőek nem csak kollégái biztonsága érdekében, hanem akár az irodahelyiségek kifogástalan fertőtlenítéséhez is.

Munkahelyi apróságok – avagy mi minden kellhet még egy irodába?

A Tonerpartners rendhagyó módon olyan termékeket is árusít, amelyek egyáltalán nem szokványosak, viszont fontosak lehetnek egy cég számára. Ilyen termékek többek között a tisztítószerek, amelyeket rendszeresen be kell szerezni egy munkahelyen. Ide sorolható az olyan tartós élelmiszerek kategóriája is, amiben tartós tej, kávé és teák találhatóak meg többek között. Az irodákban legtöbbször ezek a cikkek fogynak el leggyakrabban, vagyis praktikus lehet például egy csomagban megrendelni a szükséges irodai eszközökkel együtt. Hasonló filozófia mentén kaphatóak nálunk ásványvizek, édességek, de még grillezők is. Utóbbiak a csapatépítők, különféle üzleti állófogadások és találkozók központi szereplői lehetnek.

Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
További anyagok