7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Csempeszintező rendszerek a tökéletes burkolásért

A burkolás tudománya az elmúlt néhány évtizedben hatalmasat fejlődött. A termékek változása mellett, a csempeszintező rendszerek megjelenése is sok újdonságot hozott magával. Végignézve egy modern jegyeket mutató fürdőszobán, konyhán, esetleg teraszon, gyakran látható, hogy a régi megszokott mázas kerámialapokat felváltották a természetes kövekből készült burkolóelemek.

Ez még nem minden, ugyanis a méretek is hihetetlenül megnőttek. A nagyobb felületek esetében nem ritka a fél vagy akár 1 lapméter átmérőjű csempelapok alkalmazása, ami komoly szakmai tapasztalatot követel meg. A nagy és olykor elég vékony elemekkel csak óvatosan lehet bánni, hiszen a gyártásból eredő hibák miatt vagy a száradás során egyaránt létrejöhetnek egyenetlenségek, amik kellemetlen fogazott felszínt hagynak maguk után. Szerencsére már erre is létezik hatékony megoldás.

Ékes csempeszintező megoldások

nagy és kis ékes csempeszintező rendszerek a piacon egyértelműen jó helyet foglalnak el. Prémiumkategóriás alapanyagokból készülnek és az ék elemek akár 25 alkalommal is újra felhasználhatók. Minden érv mellettük szól. Profi és kezdő burkolók is sikerrel tudják alkalmazni ezeket az eszközöket. A TLS-PRO, valamint a TLS-BASIC termékcsalád egyetlen elemében sem felcserélhető, viszont önmagukban mindegyik kategória kiválóan teszi a dolgát és garantálja a kiváló végeredményt, ami egy teljesen sima és esztétikus térfelszín.

Egyéb csempeszintező megoldások

Az ékes rendszereken túl, néhány egyéb megoldás. A TLS-PROPELLER újrafelhasználható csempeszintező terméktípusok például gyakran úgynevezett javító szettként kerülnek alkalmazásra, ha egy munkánál más lehetőségek csődöt mondanak. A tekerős rendszereken belül igazi újdonságok érkeznek! Hamarosan megjelenik saját gyártásban a TLS-TORNADO és a TLS-HURRICANE is. A profi és prémium kategóriás eszközök kiváló eredményt biztosítanak, a szakemberek nagy örömére. Minden lapszintezőnek megvan a maga titka, ezért érdemes legalább minimális gyakorlatot szerezni a felhasználásuk előtt. A gyorsaság, egyszerűség és költséghatékonyság teljesen biztosított, így a végeredménnyel mindenki elégedett lehet. A csempeszintező rendszerek teljesen új teret nyitnak a hobbi burkolók előtt is, akik végre élvezhetik a profi színvonalat és mindezt megfizethető áron.  

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok