23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
26°
Szerda
27°
2023.09.24. , Gellért
filter.hu filter.hu

Elegáns és fényűző tapétára vágysz?

Amikor elérkezel abba az életszakaszba, hogy már csak a saját ízlésedet kell szem előtt tartani, és amikor megteremtettél egy olyan egzisztenciát, ami lehetővé teszi, hogy végre élvezd az életet, akkor bizony az otthonod sem marad érintetlen!

Ha te is épp ebben az életciklusban vagy, rázd meg magad bátran, és törj ki a megszokott és középszerű stílusból, nemcsak a ruhatáradat, de az otthonodat illetően is!

Ki ne vágyna pazarul berendezett, modern otthonra, ahova egy hosszú nap után visszavonulhat, ahol társasági eseményeket rendezhet, és a társaság középpontjaként brillírozhat úgy, hogy közben csodás díszlet erősíti fel a kisugárzását?!

A Wallmaxx Tapéta Webáruház üdítő kivételt jelent a hazai piacon, hiszen mindenkire gondol. Még azokra is, akik némi extravaganciára vágynak. Épp, mint te!

Elle Decoration, az elegancia új szintje

Az első generációs Elle Decoration sem szürkült bele a tapétakollekciók sorába, de a második generációs Elle Decoration tapétacsalád még tovább fokozta a fényűzően pazar hatást.

Öt kifejező motívumcsalád uralja ezt a kollekciót, így akár a minta nélküli, akár a mintás tapéták kedvelői is megtalálhatják azt a csodát, amivel az otthonuk falait szívesen felöltöztetnék.

Ha valami egyszerűre vágysz, és nem szeretnéd, ha az otthonodat beragyogná a csodás More Beauty névre keresztelt tapéta, akkor rossz helyen jársz. Itt ugyanis a modern otthonok fenséges szereplői lépnek a porondra.

Emlékszel te is azokra a kellemetlen pillanatokra, amikor meghívtak vendégségbe, és nagyon ízléstelen, nagyon semmitmondó stílus fogadott? Ugye magad sem értetted, hogy lehet így élni? Ha te nem szeretnél hasonlóképpen járni, akkor ideje komolyan venni a lakberendezést!

A fény játéka

Az Elle Decoration megalkotói nemcsak a színek és minták kedvelőire gondoltak, amikor a tervezőasztalon megalkották a több tucatnyi tapétakülönlegességet, hanem azokra is, akiket a fények nyűgöznek le.

Hogy hogyan gyönyörködtetheti a szemet fény, ha tapétáról van szó? Természetesen a matt és a fényes felületek játékával, melyek igazán megtörik az unalmas egyhangúságot bármelyik helyiségben.

Ha nem szeretnéd, hogy a modern és letisztult bútoraid mögé egy silány kidolgozottságú tapéta kerüljön, akkor mindenképp a Wallmaxx Tapéta Webáruháztól szerezd be a számodra tetszetős tapétacsodákat!

Te melyiket választod?

Most egy pillanatig képzeld el, hogy máris ott van a faladon az az álomszép tapéta, amelyet az előbb pillantottál meg görgetés közben. Ugye, milyen fantasztikus érzés, hogy egy ilyen pompás tapéta öleli körbe az otthonod, és valahányszor odatéved a pillantásod, belefeledkezel a ragyogó mintákba, színekbe és anyagokba?

Hát nem lenne klassz úgy élni, hogy bárhova nézel, elégedettség tölt el? Rajta, ne is késlekedj tovább, váltsd valóra álmaid!

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok