5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Van, ami sosem megy ki a divatból, például a női hosszú szárú csizma!

Vannak divattrendek, amelyek időről időre eltűnnek, míg mások visszatérnek. A női hosszú szárú csizma azonban soha nem megy ki a divatból. Valóban elegáns, szexi megjelenést, kényelmet és biztonságot nyújt a hűvös, nyirkos napokban, s elkerülhetjük vele sok nő nagy ellenségét, a felfázást.

Legyen télen is elegáns a megjelenése! 

A női cipők széles választéka a téli időszakra is rengeteg féle fazont, stílust, színt kínál a hölgyeknek. Néha nehéz a döntés, milyen az ideális és melyik a valóban megfelelő választás a zordabb, csapadékosabb napokra. Ha szeretne télen is kényelmes és elegáns megjelenést, a női hosszú szárú csizma garantáltan jó választás lesz! 

Sokan gondolják úgy, hogy a női cipő és csizma akkor az igazi, nőies, ha magas sarokkal rendelkezik. A csizma esetében azonban kifejezetten praktikus a laposabb verzió és biztonságosabb is. A női hosszú szárú csizmák között így mindkét sarokváltozat megtalálható, miközben a csizma szára a lábszárat védi az esetleges megbetegedéstől. 

Miért népszerű a hosszú szárú csizma? 

Nyilván a legfontosabb a cipő és a csizma vásárlásakor, hogy az ember komfortosan érezze magát benne, valamint járás közben biztonságérzetet keltsen. Éppen ezért úgy válasszon lábbelit, ahogy Önnek a legkényelmesebb! 

A VIBA cipő webáruház női cipői között népszerű a hosszú szárú csizma, azonban a sarokmagasságot tekintve már megoszlik a vásárlók preferenciája. Ez a fazon ugyanis már önmagában tetszetős, elegáns és szexi megjelenést kölcsönöz, sosem megy ki a divatból. 

Minden szemet magukra vonzanak, ha a viselője megfelelően választ modellt, illetve egy, a csizmához jól passzoló öltözékkel hangsúlyozni tudja a nőiességét. Egyaránt izgalmas viselet rövid szoknyával vagy leggings-szel, és ezt az összhangot a hosszú szárú csizma esetében még a sarokmagasság sem befolyásolja. 

Kinek ajánljuk? 

A kérdésre - kinek ajánljuk - egyszerű a válasz, mindenkinek! Olyan gazdag manapság a hosszú szárú csizma kínálat, hogy minden korosztály, és bármilyen adottságokkal rendelkező hölgy könnyen megtalálhatja a számára ideális darabot; legyen fiatal vagy örökifjú, alacsony vagy magasabb, vékonyabb vagy szélesebb vádlival megáldott. 

Gyakorlatilag, amennyiben néhány dologra odafigyel a kiválasztáskor, bárkinek remek lábbeli lehet a hideg, csapadékos időszakokban. Egy örök darab, így nem számít a kor vagy az alkat, mindig divatos, trendi a hétköznapi és az alkalmi viseletben egyaránt. 

Amire mindenképp figyeljünk, hogy a hosszú szárú csizma szárának a lábra rá kell simulnia, amennyiben eláll, egyrészt nem szép, másrészt pedig funkcionalitását vesztve beengedi a hideget. Ugyanígy a lábszár kapcsán, a vastagabb lábszárúak legyenek tisztában a csizma anyagának tulajdonságaival még mielőtt beleszeretnének! 

A csizmák paramétereit mindig érdemes ezért körültekintően áttanulmányozni, valamint ha szükséges - a kellemetlenségek elkerülése érdekében - tanácsot kérni!

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok