8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

A limuzinos utazás legfontosabb alapszabályai

Aki limuzinbérléssel kapcsolatos szolgáltatást rendel, annak be kell tartania néhány alapszabályt. Ugyanis szabályok nem csak a limuzint bérbeadó cégekre vonatkoznak, hanem azokra is, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást.

A limuzinos utazás különleges élmény!

Nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek számára is felejthetetlen élményt nyújt, hogyha limuzinnal utazhatnak. Az elegáns megjelenés és a különleges méret, valamint az egyedi hangulat miatt mindenkit magával ragad a pillanat. Mivel is lehetne figyelemfelkeltőbb módon utazni a városban, mint egy impozáns méretű limóval? Amennyiben egy különleges alkalom megünneplésére készülsz - legyen az szülinap, évforduló vagy épp egy lánykérés - keresve se találhatnál jobb eszközt, mint egy limuzinos utazás.

Azonban a sok mókán és kacagáson túl, van néhány olyan szabály, amit minden utasnak ildomos betartania. Mindezt annak érdekében, hogy a program mindenki számára szórakoztató lehessen és egy felejthetetlen, ugyanakkor kizárólag pozitív élményt szerezz magatoknak, barátaidnak, illetve a családodnak!

A legfontosabb alapszabályok a limuzin használatával kapcsolatban

Bár a limuzinbérlés egy kellemes szabadidős program, mégsem egy olyan tevékenységről van szó, ahol akármit meg szabad tenni. A limuzinban megengedett alkoholt fogyasztani, ugyanakkor tarts mértékletességet! Amennyiben túl sok alkoholt ittál, a sofőr akár meg is tagadhatja beszállást, mert lehet, hogy megítélése szerint veszélyezteted az utastársakat vagy a biztonságos közlekedést.

Az utazási szabályokra ugyanaz vonatkozik, mint bármely más autó esetében. Tehát nem szabad kidőlni, kihajolni a járműből, illetve kiabálni vagy dobálni sem lehet a járókelők felé. A limuzinos utazásnak is megvannak a sajátosságai, a maga etikettjével és szabályrendszerével. 

Hogyan érdemes felöltözni egy limuzinos utazáshoz?

Ennek a különleges utazásos élménynek is megvan a maga dress code-ja. Mivel általában valamilyen különleges esemény kapcsán veszik igénybe a szolgáltatást, igenis meg kell adni annak a módját. Az autó sofőrje is megfelelő eleganciával, alkalomhoz illő öltözékben fogadja az utasokat. 

Így az utazóközönségtől is joggal elvárható, hogy öltsön magára olyan ruhát, mellyel megtiszteli az alkalmat és az utastársait is! Amennyiben a célállomás is olyan, például színházba készültök vagy egy elegáns vacsorára, akkor természetesen ennek megfelelően már egyébként is érdemes csinosan felöltözni.  

A másik fontos dolog a helyszín, illetve helyszínek kiválasztása. Ebben érdemes a VIP Limuzin szakembereinek tapasztalatára hagyatkozni, hiszen ők tudják felmérni, mik azok a terepviszonyok, ahol egy ekkora járművel biztonsággal lehet közlekedni. Bár lehet, hogy először jó ötletnek tűnik, egy romantikus kis szűk utcába limuzint rendelni, de praktikus okokból, egy ekkora járművel vannak korlátai annak, hogy hol és hogyan érdemes közlekedni.