14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
15°
Szombat
10°
2023.03.29. szerda, Auguszta
filter.hu filter.hu

Miért olyan különleges a babafészek?

A babának igen megterhelő élmény, amikor világra jön. Ez az a pillanat, amikor el kell búcsúznia az anyaméh nyújtotta biztonságos környezettől. Az első hetekben, hónapokban mindent imád, amit legalább annyira melegnek és kényelmesnek érez, mint a régi “kuckóját”.

A babafészek pont ettől zseniális. Igazi nagy kedvenc, amit nem csak a csöppséged fog imádni, hanem te is. Kevés olyan kiegészítő van, ami ennyire praktikus és sokoldalúan használható, mint ez a különleges babafekhely. Nem is csoda, hogy óriási népszerűségnek örvend a babás családok körében. Nemcsak itthon, hanem jóformán az egész világon. Milyen előnyös tulajdonságai vannak? Miért lehet rá szüksége a te babadának is? Most ezt a témát vesszük alaposan górcső alá.

Mi az a babafészek?

A babafészek nem más, mint egy öblös kialakítású babafekhely. Nem hiába hívják sokan úgy, hogy babaöböl. Eredetileg a skandináv országokból származik, ahol a mai napig előszeretettel alkalmazzák a kórházakban. Szülést követően az újszülöttet rögtön beleteszik. 

Ez nagyon jó hatással van rájuk, a babafészek ugyanis az anyaméh környezetére emlékezteti őket. Sokkal hamarabb megnyugszanak és könnyebben szenderülnek álomba. Igazi főnyeremény az első pár órában, amikor az anyának és a babának is sok-sok pihenésre van szüksége.

Miért ne lehetne a mindennapok része? Valószínűleg ennek a gondolatnak köszönhetjük, hogy a cégek otthoni használatra is elkezdték gyártani ezt a csodás kiegészítőt. Azóta már világszerte ismertté vált, és többek között hazánkban is igazi kuriózumnak számít. 

Láttad már, hogy a Baby Inside Babatermékek között csodás babafészek kínálat vár? Ha még nem találtad meg az igazit, akkor mindenképp lesd meg!

Mitől annyira lenyűgöző?

A babafészek különlegessége abból adódik, hogy melegen, puhán körbeöleli a babádat. Ez pedig nagyon-nagyon jó érzés neki. Sokkal könnyebben, gyorsabban álomba merül, mintha csak “simán” beletennéd a kiságyba. Itt ugyanis közvetlenül nincs mellette semmi, aki biztonságérzetet nyújtana számára.

Zseniális, hogy szinte bárhol bele tudod tenni a babádat. A kanapén, az ágyon vagy a játszószőnyegen. Mivel minden oldalról védve van az öbölben, így teljes biztonságban tudhatod benne. 

Ez óriási könnyebbséget jelent az első időszakban, amikor a babánk nélkül még a túlsó szobába sem megyünk át. 

Mire figyelj oda vásárláskor?

A babafészek hamar a mindennapok részévé válik. Ez azt jelenti, hogy a lakás több pontján is felbukkan majd. A babaszobában, a hálóban, a nappaliban, sőt még lehet, hogy a fürdőszobában is.

Rengeteg különböző színű és stílusú változat áll rendelkezésre. Így nem nehéz olyat választani, ami jól illik a környezetbe.

Olyan mellett dönts, amire bármikor örömmel tudsz ránézni. Ez persze nem lesz nehéz, hiszen szinte mindig benne lesz a babád. Az már csak ráadás, ha az anyag színei, motívumai is jó érzést keltenek benned. 

Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
További anyagok