14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson
filter.hu filter.hu

B2B platform bárkinek a nemzetközi kereskedéshez? Igen!

A MerXu egy online kereskedelmi platform, azaz egy olyan kezdeményezés, amely mindazoknak a kis- és nagyvállalkozásoknak szól, akik Közép-Kelet-Európában a B2B szektorban tevékenykednek. A biztonságos környezet egyet jelent azzal, hogy a vevők és az eladók úgy találhatnak egymásra, hogy minden csatorna ellenőrzött, tehát a bizalom az az alaplégkör, amit a portál kattintható távolságban kínál.

Miért formabontó és hasznos ez a kezdeményezés?

https://merxu.com/hu/ hídként szolgál, olyan áthídaló megoldásként, ami támogatja az offline kereskedelem integrálását az online világban. A digitalizáció az a folyamat, ami ma már minden céget elért, és sürgeti a minél gyorsabb, tempósabb átállást. Ez olykor nehéznek, sőt megugorhatatlannak tűnik. A B2B platform belföldi és nemzetközi vállalatok számára egyaránt elérhető. Viszont magánszemélyek nem hajthatnak végre adásvételi tranzakciókat.

A portál kilenc európai országban van jelen, és elsősorban az ipari kategóriákra koncentrál például vegyipar, építőipar, elektrotechnika, gyártószektor, gépipar, világítástechnika. Vagyis az eladó oldalon teret és helyet kaphatnak a gyártók, forgalmazók, nagykereskedők, míg a vevői oldalon feltűnhetnek gyártók, generálkivitelezők, alvállalkozók, telepítő cégek, nagykereskedők és kiskereskedelmi üzletek.

A szolgáltatások, illetve az árucikkek felvitele a honlapra pofonegyszerű, pusztán pár klikkeléssel megoldható. Ráadásként vásárolni is érdemes, hiszen első alkalommal negyvenezer forint ütheti a vevők markát. A kiszállítás ingyenes és a visszatérítés százezer forintig érvényes. Tehát az előnyök kézzel foghatóak, akárcsak a belőlük származó haszon.

A vendéglátás is főszerephez juthat?

De még mennyire, hogy igen! Íme, a https://merxu.com/hu/c/horeca-dc0cff4734a34714a38f2663cea01c28/ oldalon konkrétan a HoReCa szektor tagjai kínálhatják szolgáltatásaikat. A digitalizáció térnyerése ezt a szektort sem hagyta és hagyja érintetlenül. Sőt. Tehát a hotelek, éttermek és kávézók is eredményesen aknázhatják ki a platformban rejtőző előnyöket.

Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
További anyagok