20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
17°
Péntek
17°
2023.10.03. kedd, Helga
filter.hu filter.hu

A változókor még nem a világ vége!

A klimax férfiak és nők életét egyaránt megkeseríti. De ennek nem kell így lennie! A hormonháztartás ingadozásai meggátolhatóak, ezáltal a tesztoszteron és az ösztrogén szintje nemcsak, hogy megőrizhető, hanem tovább növelhető. És ez még nem minden!

A dinnyék királyában királyi potenciál lakozik!

teljesítőképességet fokozó tribulus terrestris méltán büszkélkedik a királyi jelzővel. Mindenek előtt férfiak és nők számára egyaránt hasznos táplálékkiegészítő. A klimax feltűnését nagyjából az ötvenes évek elejére datálják az orvosok, de napjainkban éles határvonalak nem húzhatóak ebben a témában. Főként azért nem, mert az idegi megpróbáltatások, a mindennapi stressz, a lelki nehézségek egyaránt előrehozhatják a változókor kezdetét. Ami mit is jelent tulajdonképpen? Leginkább a hormonháztartás felborulását, és a sokak által túlságosan is jól ismert tünetek megjelenését. Álmatlanság, hőhullámok, depresszió, hangulati ingadozások, potenciacsökkenés, és így tovább. Olyan következmények ezek, amik külön-külön is embert próbálóak, de együttesen nagyon nehéz felülkerekedni rajtuk.

Az emésztés is átalakul ebben az időszakban: a raktározás beindul, aminek köszönhetően a testsúly gyarapodása jóformán elkerülhetetlen. De felesleges is tovább ragoznunk a jeleket és tapasztalatokat, mert ezekről milliók beszélhetnének napokon át, megszakítás nélkül. A királydinnye királyi alternatíva a fenti gondok enyhítésére, sőt nem egyszer teljes megszüntetésére. A zavartalan szexuális élet épp úgy helyreállhat, ahogy az optimális testsúly és a húgyúti működés. Miközben a jókedv gyógyszeres beavatkozás nélkül garantálható!

Na és mi a helyzet az ízületekkel?

Sokan az ízületi porcok kopását, gyengeségét életkorhoz kötik, pedig nem egyszer a jelenség pusztán túlterhelés hatására bukkan fel, már fiatal gyermek, felnőtt korban. A sokat emlegetett MSM hozzájárulhat az ízületek regenerációjához, rehabilitációjához, egyúttal a fájdalommentes, örömteli, ruganyos, akadályok nélküli mozgáshoz.

A fotó forrása:

funnyangel/ Shutterstock.com