8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Tedd hatékonyabbá webáruházad, vásárlóid szokásait vizsgálva

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az ún. bérelhető webáruház rendszerek, ami nem véletlen, hiszen vitathatatlan előnyeikkel vívták ki maguknak a jól megérdemelt figyelmet. Az egyik ilyen a Shoprenter webáruház is.

A megváltozott fogyasztói szokások lekövetése

Ma már az internetes vásárlás a virágkorát éli, a pandémia megjelenése pedig csak felgyorsította az amúgy is bekövetkezni látszó változásokat: egyre inkább az online megoldások medrébe terelte a vásárlási szokásokat. Úgy tűnik viszont, hogy ez nemcsak egy átmeneti kilengés, hanem egy maradandó trendre mutat.

Szinte egyfajta elvárássá kezd válni, hogy a megszokott termékek az online piactérben is elérhetőek legyenek. Nagy a verseny azonban, és jobbnál jobb webáruházak versengenek a vásárlók kegyeiért. Egy ilyen ütközetben pedig nem könnyű felvenni a kesztyűt - kivéve, ha kiváló eszközök vannak a tarsolyunkban. A vállalkozásoknak meg kell ismerniük, hogy milyen motivációk állnak a vásárlók mögött: fel kell térképezniük szükségleteiket, és a megváltozott fogyasztói szokásokat is. Mindezen információ pedig akkor válik jövedelmezővé, ha a megfelelő eszközökkel a kezükben aztán ehhez igazítjuk majd az üzleti modellünket.

A legjobb ügyfélélmény elérése tehát alapkövetelménnyé vált. Ha pedig nem tudjuk azt nyújtani, amire a vásárlóink vágynak, akkor egy egyszerű kattintással továbbállnak majd.

Shoprenter webáruház: költséghatékony megoldás céljaink eléréséhez

A Shoprenter egy bérelhető webáruház rendszer, amely olyan dinamikus fejlődést mutat, hogy igen hamar a hazai kereskedők egyik legnagyobb mankójává vált. Alapvető érdeke, hogy sikeres legyen a webáruházunk, és ehhez a legjobb funkciókat adja a kezünkbe. A Shoprenter webáruház tehát havi néhány ezer Ft-ért cserébe, olyan megoldásokat tartogat számunkra, amelyek egy átlagos webáruház esetében szinte fel sem merülnek.

A fogyasztói szokások megismerésével végeredményben nemcsak a bevételeink növekedésére tehetünk majd szert, de optimalizálni tudjuk konverzióinkat is, ami elősegíti majd vállalkozásunk további fejlődését. A Shoprenter webáruház Conversific rendszere például kiváló megoldást nyújt nekünk arra, hogy az ebben rejlő potenciált, a lehető legjobban ki tudjuk használni. Íme néhány példa, hogy mire számíthatsz Shoprenter ügyfélként:

  • a jelentésekkel és új teljesítménymutatókkal releváns és informatív adatokhoz juthatsz,
  • könnyen nyomon követhető, vizuális segítséget kapsz az adatok elemzéséhez, értelmezéséhez,
  • mélyrehatóbban is megismerheted a vásárlóidat, szokásokat, interakciókat pl. hogy kik a top vásárlóid, kik a magas értékben rendelők, kik a visszatérők stb.,
  • megtudhatod, hogy melyik terméked hozott a legtöbb bevételt, melyek a felfutó-vagy éppen lecsengő termékek,
  • termékcsomagokat hozhatsz létre az alapján, hogy mit mivel vásárolnak a legtöbbet a vevőid.

Ha még csak most nyitogatod a szárnyaid, akkor kezdésnek bátran keress fel egy megbízható céget, - akárcsak a Honlapbirodalom - akik segítenek Neked a Shoprenter webáruház teljes kialakításában!

Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
Hazai cikkek
Külföldi érdekességek
További anyagok