32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Egyedi gravírozott ajándékok - Mindenkor, mindenkinek

Néhányan talán régimódinak tartjuk a gravírozott ajándékokat, de ez egyáltalán nem így van. Az meglehet, hogy nem éppen most törtek be a köztudatba, hanem jó pár évvel ezelőtt, de ezeknek az apró meglepetéseknek még mindig megvan a varázsuk. Miért? Mert ilyenek vagyunk mi, emberek. Szeretnénk, ha a pillanat örökké tartana.

A gravírozott termékekkel talán nem hosszabbítható meg egyetlen pillanat sem, de örök emléket állíthatunk neki. A következő cikkben most megmutatjuk, hogy milyen ajándékok hódítanak mai napig a gravírozott kategóriában.

Fából készült remekművek

Minden ember különleges születésnapi, névnapi ajándékra vágyik, ám általában a férfiaknak, a kollégáknak elég nehéz kiválasztani a megfelelő darabot. Ettől függetlenül közel sem lehetetlen, mivel igenis vannak egyedi termékek! 

Ebbe a csoportba sorolható a “Boldog Névnapot!” feliratos fadoboz és borosdoboz is. Sőt, egy pendrive kulcstartó még üzleti ajándéknak is beillik! Erre bármikor gravíroztathatjuk a “köszönjük a bizalmát” vagy a “köszönet a partnerünknek!” feliratot.

A barátok, családtagok, rokonok számára már kicsit közvetlenebb dolgokban is gondolkodhatunk. Ott van például a vágódeszka és a fakanál, amelyek bátran adhatóak az édesanyáknak és a nagymamáknak is! “A te főztöd a legjobb!” felirattal biztosan könnyekig meghatjuk majd őket. 

Természetesen az apukák sem maradhatnak ki a felsorolásból, egy “Édesapámnak” szöveggel ellátott kalapács a régi közös tevékenységekre emlékeztetheti őket. A szülők pedig biztosan örülnének egy fényképpel gravírozott falemeznek is!

Milyen egyedi ajándékokkal kedveskedhetünk még?

A fa mellett az üveg is igen közkedvelt anyag, legalábbis ha gravírozott meglepetésekről van szó, biztosan.

Ha valami személyeset szeretnénk adni, akkor fontolóra kell vennünk a gravírozott üveg falióra elkészíttetését is. Erre felvihető ugyanis akár egy születésnapi dátum, egy ahhoz illő idézettel, de egy évszám is, ami a házassági évfordulójukat ünneplő pár egybekelésének dátuma.

Gondolkodhatunk még gravírozott pálinkás üvegben, vázában, korsóban, na meg persze a vicces formájú poharakról sem szabad megfeledkeznünk! Ezekre leginkább valamilyen humoros ábra, jel vagy szöveg illik. Születésnapra, névnapra, ballagásra egyaránt ötletes lehet valamennyi darab.

Ha te is valami nagyon egyedi dolgot szeretnél beszerezni, akkor érdemes válogatnod a GravírKirály saját gyártású ajándékai között is!

“Medálban az életem!” - Nemesacél apróságok

A gravírozott medálok nagyon különlegesek, számos filmben feltűnnek. Ezeket ránk hagyhatja a nagymama, ajándékozhatja egy oktató, sőt még a szerelmünk nevét is beléjük véshetjük.

Különböző formák is adottak, a négyzet, kör, lóhere, szív és a téglalap alakú darabok egyaránt kapósak. A forma kiválasztása függ attól is, hogy milyen kapcsolatban vagyunk a megajándékozni kívánt személlyel.

Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
További anyagok