31 °C, Budapest
31 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Riasztórendszer kiépítése – előzzük meg a milliós károkat

A riasztórendszer kiépítése tipikusan az a témakör, amelynek relevanciája mellett manapság lehetetlen szó nélkül elmenni. Hogyan is tehetnénk ezt, hiszen mindenkinek világos: a közbiztonság sajnos nem javuló, sokkal inkább romló állapota miatt nem bagatellizálhatjuk el a kérdést.

A statisztikai adatok nem hazudnak 

A biztosítótársaságok által készített felmérések szerint azok a háztartások, ahol a riasztórendszer kiépítése már megoldott, jóval kisebb eséllyel esnek áldozatul a betörési kísérleteknek, mint azok, ahol az elektronikus védelmi egységek telepítésére még nem került sor. Sok esetben ugyanis már magának a rendszernek a puszta látványa is a betörők, rablók kedvét szegi – akik értelemszerűen azokat az ingatlanokat „preferálják” inkább, amelyek kevesebb rizikót tartogatnak a számukra.

 

A riasztórendszer kiépítése profi kézért kiált

Legyen szó akár a vezetékes-, akár a vezetéknélküli riasztórendszerek kiépítéséről, kétségtelen, hogy a munka profi szakember jelenlétét igényli. Figyelem! Kizárólag megbízható forrásból vásároljunk, és a telepítést is olyan szolgáltatóra bízzuk, akinek a renoméja töretlen a szakmában! Az Alarmdirect komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező gárdájában egészen biztosan nem fogunk csalódni.

 

A Magyar Biztosítók Szövetségének ajánlásával

Mivel az adott rendszerek megbízhatósága, strapabírósága és minősége nem képezheti kompromisszum tárgyát, érthető, ha a pénzünkért cserébe kifogástalan színvonalra vágyunk. A MABISZ minősítés, ami az adott berendezés minőséget hivatott igazolni, és amivel az Alarmdirect palettáján található összes riasztórendszer rendelkezik, már önmagában is megelőlegezheti a bizalmunkat, s a jövőbeni maximális felhasználói megelégedettségünket is.

Riasztórendszer kiépítése – gazdag műszaki tartalom, színes választék

A változatos kínálat természetesen bővelkedik a világszerte elismerten megbízható márkák termékeiben. Az összeállításban megtalálhatjuk a PARADOX, a DSC (mindkettő kanadai brand), a PYRONIX (angol gyártó) vagy a JABLOTRON (cseh gyártó) kiváló renoméval rendelkező produktumait is.