15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.26. , Emánuel
filter.hu filter.hu

Hogyan párosítsunk össze megfelelően egy mintás harisnyát vagy combfixet a ruhával?

A harisnya és a combfix általában akkor kerül elő, amikor valamilyen alkalomra ruhát, illetve szoknyát szeretnénk felvenni. Ilyen alkalmak közé tartozik például egy esküvő, estély, randi vagy diszkó, illetve más szórakozóhelyek meglátogatása. De akkor is fel tudunk venni egy csinos ruhát és harisnyát, ha éppen üzleti irodai megjelenésünket szeretnénk feldobni vele, vagy szimplán csak imádjuk a nőies megjelenést a hétköznapok alatt. Bármi is legyen a cél, ha mintás harisnyát, vagy combfixet választunk, ismerjük fel, hogy milyen ruhához melyik típus passzol a legjobban.

Szexi a combfix – de nem mindegy hogyan és hova!

A combfix mindig is érzéki kiegészítőnek számított. Azon túl, hogy minden női alakon elképesztően dögös, praktikus is, hiszen a harisnyával ellentétben nem kell állandóan attól tartani, hogy a szoknya vagy a ruha felgyűrődik a harisnya miatt. Továbbá egy combfix sokkal kényelmesebb komfortot biztosít a nyári melegebb napokon. Ugyanakkor a combfixnek is megvannak a maga viselési szabályai. A legfontosabb szabály talán az, hogy bárhová felvehetjük, de nagyon nem mindegy milyen hosszú ruhával. Combfixet hordhatunk az irodai casual megjelenésünkhöz, viszont a ruhának ilyenkor szigorúan minimum térdig kell érnie, hacsak nem szeretnénk, hogy mindenki minket bámuljon a néha kivillanó combfixünk miatt. Ha szórakozni megyünk, és kicsit dögösebbre szeretnénk alakítani az öltözetünket, akkor természetesen vehetünk fel egy térd fölé érő ruhát vagy szoknyát a combfixhez. Ugyanakkor az ettől rövidebbet már nem ajánlott, ha szeretnénk megtartani a stílusosságunkat is.

Mintás harisnyák – mikor, milyet és hova?

Ha már unjuk a minta nélkül szimpla harisnyanadrágokat, akkor mindenképp érdemes kísérletezni a különféle mintás modellekkel. Ezek között akadnak szexi, elegáns, visszafogott és kacéran nőies darabok is. Pontosan emiatt nem mindegy, hogy milyen mintát választunk harisnyából milyen ruhához. A fő szabály az, hogy mintás ruházathoz vagy hasonló mintás harisnyát, vagy minta nélkülit válasszunk – hacsak nem az eklektikus bohém összhatás a cél. Az egyszínű ruhákhoz passzolnak a legjobban a mintás darabok. Ezt a mintásságot pedig kiválóan össze lehet kombinálni egy, a ruhához választott táskával vagy övvel, illetve más kiegészítőkkel is. Ezért a megfelelő mintás harisnya ebben az esetben mindig olyan kell, hogy legyen, ami színben a ruhához, mintában pedig a kiegészítőkhöz passzol. De nem mindegy, milyen alkalomra! A visszafogott, apró pöttyös vagy diszkréten mintázott harisnyák elegánsabb alkalmi megjelenéshez megfelelőek. Viszont a kifejezetten feltűnő mintákkal rendelkező harisnyák már nem alkalmasak egy estélyi ruhához vagy egy lagziba sem. Az állatmintás vagy szíves harisnyákat inkább egy koktélpartihoz vagy szórakozóhelyre járáshoz válasszuk, például diszkóba, koncertre vagy akár randira. A CCC üzleteiben elképesztően változatos mintákkal áll rendelkezésre mindenféle harisnyatípus, ezért aki úgy dönt, kipróbálná a mintás harisnyákat, mindenképp képzelje el magán, hogy milyen ruhához venné fel őket. Ha ellátogat a CCC üzleteinek egyikébe, akkor még a megfelelő ruhát is közvetlen ki tudja választani ehhez. Viszont ha az otthona kényelméből szeretne dönteni, az is megoldható. A CCC kínálata online is elérhető és megvásárolható.

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok