28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
22°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Így találd meg a legjobb költöztető céget Budapesten!

A költözködés kényes folyamat, ezért nem csoda, ha körültekintően próbálunk eljárni a cég kiválasztásánál. Megtalálni a megfelelő költöztető céget Budapesten még nehezebb, mert sok a kókler. Ezeket érdemes döntés előtt átgondolni.

Költözködés közben az egész életünket, ingóságainkat rábízzuk ismeretlenekre abban a reményben, hogy épségben megérkezik minden az új otthonunkba. Budapesten különösen sok cég vállal költöztetést, ezért alaposan meg kell nézni, hogy ki az, akiben megbízhatunk. Ahhoz, hogy megtaláld a számodra megfelelő költöztető céget Budapesten, érdemes néhány fontos tudnivalót szem előtt tartani.

Az ár nem minden

Nyilván nem akarunk kétszer annyit fizetni a költöztetésért, mint feltétlenül szükséges, de érdemes nem kizárólag az ár alapján kiválasztani a szolgáltató céget. Sok olyan kis költöztető cég van Budapesten, amit másodállásban működtet valaki egy kis mellékes reményében. Ezek a cégek képzetlen és gyakorlatlan emberekkel, minimális embererővel és gyakran nem megfelelő állapotú járművekkel rendelkeznek. A költözés könnyen tud rémálomba fordulni, ha a drága bútorokat leejtik a lépcsőfordulóban, vagy éppen a tömött teherautó robban le a csúcsforgalomban.

Keressünk olyan céget, ahol a költöztetők nagy gyakorlattal és kellő fizikai erővel rendelkeznek, és kérdezzünk rá a teherautók méretére, számára és állapotára is!

Az ajánlás sokat segít

A költöztetés bizalmi szolgáltatás, így érdemes körülnézni, hogy milyen tapasztalatok voltak egy adott céggel korábban és költöztető cég kiválasztásánál a közösség ismereteire is támaszkodni. Kérjünk ajánlást ismerősöktől, vagy akár a közösségi média platformokon azokról a cégekről, amik szóba jöhetnek! Mások tapasztalata megóvhat minket attól, hogy komolyabban melléfogjunk a költöztető cég választásánál Budapesten, de akár vidéken is.

Amire még figyelj

Vannak költöztető cégek Budapesten is, amik alacsonyabb óradíjon dolgoznak, de nem küldenek elegendő embert a költöztetéshez. Ez elsőre nem tűnhet problémának, de mivel a költöztetés óradíjas elszámolásban történik, érdemes a magasabb díjon, de gyorsabban dolgozó céget megbízni a költöztetéssel.

A másik trükk amivel a költöztető cégek Budapesten és a nagyobb városokban élnek, az a plusz díjak felszámolása. A sok emeletes ház miatt Budapesten az emeletdíj dobhat nagyot a számlán, míg a hétvégi felár bárhol okozhat kellemetlen meglepetéseket. Ezekről mindig kérjünk előre pontos tájékoztatást, mert súlyos ezrek bánhatják.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok