14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
15°
Szombat
10°
2023.03.29. szerda, Auguszta
filter.hu filter.hu

Elegáns és minőségi ajándékok az egész családnak

Hűha, nyakunkon a karácsony, és még nem sikerült megtalálni a megfelelő ajándékot? Hamarosan születés- vagy névnapja van valamelyik szerettünknek, jóbarátunknak? Ilyenkor jön jól pár időtálló ötlet, amit akár az összes családtagnál, barátnál be lehet vetni – a titka annyi, hogy ne a tucattermékek közül válasszunk, hanem fektessünk időt és energiát abba, hogy megkeressük a valóban minőségi, igényes kivitelű és a megajándékozott egyéniségéhez passzoló darabokat, és máris megvan a tökéletes ajándék!

Férfiaknak

Bőr válltáskák és üzleti táskák

A férfitáska kérdése mindig nehéz dió: egyrészt a férfiak egy jelentős része még mindig idegenkedik tőle, másrészt valóban jól el kell találni a praktikum és a stílusos megjelenés ideális kombinációját ahhoz, hogy igényes kiegészítő váljon belőle. A feladat nem feltétlenül könnyű, tekintve az olcsó és sokszor igénytelen kivitelű poliészter táskák dömpingjét.

Tökéletes megoldás lehet a minőségi bőr válltáska, ami akár nyersbőr jellegű, rusztikusabb kivitelben, akár elegánsan letisztult stílusban öltöztet is, amellett, hogy kialakításuk megfelel a mai kor igényeinek. Az egy- vagy kétrekeszes, vállon hordható kisebb és közepes méretű táskák mellett a nagyobbak közt olyat is találunk, amely üzleti táskaként is funkcionál, kézben és akár hátitáskaként is viselhető. Ha még nagyobb tárhelyre van szükség, arra egy elegáns bőr aktatáska a jó megoldás, amiben a laptopon kívül iratok és a személyes holmi is kényelmesen elfér a jónéhány, célzottan kialakított rekesznek és zsebnek köszönhetően.

Laptoptáskák

A laptoptáskák tárháza kimeríthetetlen, azonban nem kell megelégedni a pár ezer forintos kézi tokkal vagy hátizsákkal: mindegyik típusból kapható minőségi, stílusos változat is, mely nemcsak időtálló, praktikus és kényelmes, de az igényességről is árulkodik.

A hátizsákot inkább a fiatalabb korosztály kedveli – ebből is széles választékban kapható speciális laptophátizsák, melyeknek a kialakítása nemcsak kényelmes, de valóban biztonságosan rögzíti és védi a készüléket a sérülésekkel szemben. Figyeljünk oda, hogy a vállpánt is és a hátrész is szivacsos legyen, a főrekeszt pedig puha bélelés védje, és nem árt, ha vannak kiegészítő zsebek az apróbb holmik számára.

Amennyiben komolyabb megjelenésű, kézi laptoptáskát szeretnénk, szintén nagy a választék. Akár az üzleti táskák közt is találunk kibővített bőr laptoptáskát, mely kívül és belül is több rekesszel rendelkezik a személyes holmik és iratok számára, és kézben vagy vállon átvetve egyaránt hordható. Igényes, minőségi kivitele bármilyen üzleti helyzetben megállja a helyét.

Hölgyeknek

Üzleti célra

A hölgyek számára szintén kiváló ajándék egy minőségi laptop- vagy iPad-tartó, akár textil-bőr, akár neoprén kivitelben. Amire azonban feltétlenül figyeljünk oda, mert így lesz belőle valóban exkluzív meglepetés:

  • a mérete és a kialakítás mindenképpen feleljen meg az eszköznek és a használati szokásoknak;
  • jó minőségű legyen az alapanyaga, minőségi kivitelezéssel;
  • ízléses, egyedi legyen a dizájnja, mely jól passzol az adott hölgy stílusához;
  • jó, ha bőröndre is rögzíthető.

Emellett férfiaknak és nőknek is kiváló megoldás egy-két napos üzleti utakhoz az úgynevezett gurulós laptoptáska, mely valójában egy teleszkópos kisbőrönd és egy aktatáska kombinációja: a kipárnázott belső rekeszben biztonságosan szállítható a laptop és a notebook, a többi külső és belső tárolóban pedig az egyéb irodai dolgoknak van bőségesen hely, míg a ruhákat leszorítópánt tartja stabilan.

Exkluzív esernyő 5 év garanciával

Gondolta volna, hogy létezik olyan esernyő, amely acélból van, mégis olyan könnyű, mint az alumínium, ám speciális carbonsteel anyaga és kiképzése miatt annyira masszív, hogy a gyártó 5 év garanciát biztosít rá? Nyugodt szívvel vállalhatja: a terméket 150 km/h szélcsatornában tesztelték. Mindehhez olyan minőségi dizájn párosul, ami igazán elegáns és értékes ajándékká teszi, így ha eddig volt is fenntartásunk az esernyő, mint ajándék kapcsán, itt az ideje, hogy felülírjuk.

Gyerekeknek

Nehogy azt gondoljuk, hogy a gyerekek csak a játékoknak örülnek: imádják az életkoruknak megfelelő stílusos kiegészítőket, legyen az tornazsák, tolltartó vagy hátizsák. Az óvodás és kisiskolás korosztály számára pedig a „stílust” leginkább a menő animációs figurák varázslatos világa képviseli, így ha sikerül megcsípnünk egy kedvenc Disney-mintás táskát, tolltartót vagy ne adj isten gurulós bőröndöt, odáig meg vissza lesznek a boldogságtól – hát még a büszkeségtől, mikor majd a suliban megvillanthatják friss szerzeményüket!

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok