15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.26. , Emánuel
filter.hu filter.hu

Egyszerű, de nagyszerű ruhafazonok teltebb idomokra is

Még azok a lányok is, akik szeretnek minden nap farmert hordani, egyetértenek azzal, hogy pár egybe részes fazon a gardróbban feltétlenül szükséges. Azonban ezek az időtlen ruhadarabok olyan sokféle stílusban és kivitelben kaphatóak, hogy a tökéleteset kiválasztani meglehetősen nehéz feladat lehet.

A “kisfekete” a csajos esték vagy a randevúk kedvence, míg a maxi ruhák tökéletesek egy kényelmes, de mégis aranyos stílusú outfit kialakításához a nyári szezonban. 

Ezek a darabok jelentik a választ a „nincs mit felvennem” vagy „későn ébredtem” problémákra. Könnyed megoldást kínálnak, hogy a lehető legminimálisabb erőfeszítéssel is jól nézzünk ki. De melyek is ezek pontosan?

Egybe részes ruhák

A ruhákat nem csak különleges alkalmakon hordhatjuk, hanem a hétköznapok során is nyugodtan nyúlhatunk hozzájuk, mivel egy kis változatosságot jelentenek a mindennapi farmer viselése mellett. A Moletta webáruháznál kapható A-vonalú ruhák például igazán ideálisak a molett testalkatra, ugyanis a fazonjuk remekül kiemeli a derekat, ugyanakkor takar, ahol kell. 

Muszáj megemlítenünk még a kényelmes és könnyed ingruhákat is, melyek fantasztikusan állnak a kerekded testalkaton is. Segítségükkel lezseren elegáns megjelenést kreálhatunk. A sokoldalúság a legfőbb ismérvük, aminek köszönhetően könnyen beilleszthetőek a ruhatárunkba, és remekül néznek ki, bárhová is vagyunk hivatalosak. 

Legvégére hagytuk a puffos ujjú ruhákat, melyeknek a különleges ujjrésze szinte vonzza a tekintetet, ezáltal is elterelve a figyelmet a kevésbé előnyös testrészekről. A teltebb idomokra érdemesebb lágy esésű, könnyed anyagú darabokat választani, melyek remekül elrejtik és lazán keretezik a csípőt.

Tunika

Sokszor parázs viták alakulnak ki arról, hogy a tunika felsőnek vagy inkább ruhának számít-e. Nos, talán a legegyetemesebb válasz erre az, hogy a kettő között van valahol félúton. Bár legtöbbször nem értenek egyet a funkcióját tekintve, de abban viszont igen, hogy egy fantasztikus ruhadarab. Lenge, nem tapad az ember bőrére, olyan fazon, ami ápol és eltakar. 

Bármilyen alakú és méretű nő számára előnyös, ha néhány tunikával kiegészítik a ruhásszekrényüket, ugyanis nagyon sokoldalúak. Mi azt tanácsoljuk, hogy vásároljunk különböző színű és nyomatokkal ellátott darabokat, amelyekkel felfrissíthetjük a kapszula gardróbunkat, és biztosíthatunk egy kis változatosságot azokon a napokon, amikor nem tudjuk eldönteni, mit is vegyünk fel. 

Összefoglalva tehát, a jól kiválasztott ruhadarab megtalálása pontosan olyan, mint az ideális férfi partneré, sokszor hajlamosak vagyunk mellényúlni. Azonban, ha ismerjük pontosan az alkatunkat, a méreteinket, képesek vagyunk elengedni a félelmeinket, és merünk kísérletezni, akkor ez a dolog gyerekjáték lesz.

Továbbá szeretnénk még felhívni arra a figyelmet, hogy kényszerből ne kövessük a folyamatosan változó trendeket, mivel előfordulhat, hogy ez teljességgel előnytelen számunkra. Hallgassunk a megérzéseinkre, és olyan darabokat viseljünk, amikben igazán jól tudjuk magunkat érezni!

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok