15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.26. , Emánuel
filter.hu filter.hu

Milyen lábbeliket érdemes beszerezni a téli szezonra?

Télen a sportcipők és a sneakerek már nem nyújtanak kellő védelmet a hideg ellen. Szóval erre az időszakra mindenképpen érdemes beszerezni egy bokacsizmát vagy bakancsot. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a választás során.

A leghidegebb hónapokban az alacsony hőmérséklet és a nedvesség ellen is védeni kell a lábakat. Az ideális lábbeli megtalálását sosem szabad félvállról venni.

Jól tartja a lábat, és kényelmes viseletet biztosít

Az ideális bakancs vagy bokacsizma megbízható gyártási technológiával készül, kiváló minőséget képviselő anyag felhasználásával. Jól tartja a lábat és kényelmes viseletet biztosít. Mindez elengedhetetlen annak érdekében, hogy az egész napos viselés során ne nyomja a bokacsizma vagy a bakancs a lábat. 

Továbbá a megfelelő modell jól illeszkedik a láb formájához és strapabíró, így hosszú éveken át megállja a helyét. A minőségi lábbelik esetében nem fordulhat elő, hogy elszakad az anyag, tönkremegy a cipzár, gond adódik a varrással vagy leválik a talprész. 

Az ideális téli lábbeli megfelelő védelmet és tartást biztosít

Az említettek mellett fontos, hogy a bakancs és a bokacsizma kellően vízálló legyen, hogy ne ázzon be a havas és latyakos utakon. A víztaszító tulajdonság elengedhetetlen annak érdekében, hogy ne érje nedvesség a lábakat, és ne alakuljon ki megfázás. Továbbá fontos, hogy a lábbeli talprésze kellő tapadást biztosítson, hogy biztonságos legyen benne a közlekedés.

Az ideális téli lábbeli megfelelő védelmet és tartást biztosít a lábak számára a havas téli napokon. A Myostyle Fashion Shop széles cipőkínálatában kizárólag megbízható minőségű, márkás csizmák és bakancsok találhatóak. Ezeknek a lábbeliknek mindegyike megfelel a cikkben említett szempontoknak. 

Az is számít, hogy divatos-e az adott lábbeli

Az eddig említett szempontok mellett az is számít, hogy divatos-e az adott lábbeli. A téli szezon legdivatosabb modelljei igazán különlegesek. Például jó választásnak bizonyul a rövid szárú csizma, mely széles gumibetéttel van ellátva. Talpa erősen bordázott és magasított. Orra lekerekített és mérsékelten vízálló. A legdivatosabb színek ennél a lábbelinél a fekete és a bézs. Kapható olyan változat is, mely textilszárral van ellátva. 

A fűzős bakancs is hódít ebben a szezonban. Platformos talppal van ellátva, mely kiválóan csillapítja a rezgéseket. Kényelmes viseletet biztosít, miközben garantálja a stílusos megjelenést. A fűzős bakancsok esetében a legnépszerűbb színek a fekete, a fehér, a bézs és a barna. Az említettek mellett a platformos hosszú szárú bakancsok is népszerűnek számítanak ebben a szezonban is.

A sportos megjelenést előnyben részesítők számára kiváló választás lehet a sportos fazonú, barna fűzős bakancs, melynek talpa és sarka magasított. Továbbá barna színű vízhatlan anyag díszíti a bokánál. Ez a változat is mérsékelten vízálló, az orra pedig lekerekített.

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok