8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Személyre szabott vászonkép ajándékba - akár a távolból

Külföldön, vagy tőlünk messze élő szeretteinknek karácsonyi ajándékot venni nem egyszerű feladat. Ma már ugyen szinte bármit meg lehet rendelni az interneten keresztül, de a távolból érkező új hajszárító vagy mosógép garantált, hogy nem hozza el a fa alá a vágyott meghittséget... Minden ajándéknál fontos, hogy legyen benne valami, ami a különleges kapcsolatról szól. Fontos, hogy kifejezze, hogy mennyire hiányzik, hogy a gondolatainkban nap mint nap velünk van.

Egy kép többet mond ezer szónál

A közös fotók, videók képesek visszarepíteni az együtt töltött napokba: a nyaralás önfeledt pillanataiba, az esküvő felhőtlen party-hangulatába vagy éppen a korábbi karácsonyok meghitt légkörébe. A fotók önmagukban nem túl ünnepélyesek, egy személyre szóló album összeválogatása pedig több órányi munkát jelent, de egy látványos vászonkép ideális meglepetés lehet.

Vászonfotó szinte bármiből lehet: az egyetlen korlát, hogy a választott kép minősége elég jó legyen ahhoz, hogy kinyomtatva is jól nézzen ki. Ha van a tarsolyban néhány profin beállított fotó az esküvőről, a családról, a pici születéséről, vagy egy közös nyaralásról, az ideális alapanyag lehet egy vászonképhez.

Ki sem kell mozdulni hozzá

Online egyszerűen megrendelhetjük a személyre szóló meglepetéseket, sőt, akárr mobilapplikációból is megtehetjük. Így pillanatok alatt kiválaszthatjuk a telefonunkon található legjobb képek közül az ajándékot. 

Néhány koppintás és kész a rendelés: már csak arról kell döntenünk, hogy a szállítást a saját címünkre, vagy egyenesen a megajándékozotthoz kérjük. Van szolgáltató, aki akár 10 európai országba is szállít, így egyszerű dolgunk van, elég kiválasztani az országot a mobil applikációban. A kép feltöltése után néhány órával már meg is kezdik a gyártást és elindul a rokonunk, barátunk felé az ajándéka.

Az elkészült egyedi vászonkép élénk, festményszerű színeivel, vakrámára feszítve tökéletes hordozója lehet a közös emlékeknek!

Legyen békés az advent, nyugodt a készülődés

Míg az ünnepet sokan várjuk, a hozzá kapcsolódó tömeget, tolongást biztos, hogy a legtöbben elfelejtenénk. Ha időben gondoskounk az online rendelésekről, akkor sokkal kiegyensúlyozottabbá tehetjük magunknak az év végi időszakot. 

A személyre szabott ajándékokkal pedig őszinte örömöt okozhatunk a szeretteinknek, azoknak is, akiket az ünnepkor csak videóbeszélgetésben látunk majd.

Ajándék, menü, kreatívkodás
Programok, hírek
Ajándék, menü, kreatívkodás
Programok, hírek
Ajándék, menü, kreatívkodás
Programok, hírek
Ajándék, menü, kreatívkodás
Programok, hírek
További anyagok