15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.26. , Emánuel
filter.hu filter.hu

Találd meg az életstílusodhoz illő vizet!

Mindannyian naponta több liter folyadékot veszünk magunkhoz, a legtöbben mégsem törődünk eleget azzal, hogy milyen formában és minőségben kapjuk meg. A csapvíz előfordulhat, hogy kellemetlen ízű és van, ahol szennyező anyagokkal terhelt, az ásványvizes palackok pedig rengeteg helyet foglalnak és nagy mennyiségben a környezetre is katasztrofális hatást gyakorolhatnak.

Ha pedig ezen hirtelen felindulásból változtatnánk, akkor előfordulhat, hogy hirtelen kevesebbet iszunk, mint kéne és megérezzük a figyelmünkön, erőnlétünkön a hiányát. Pedig a vízivás lehet környezettudatos, sőt, valódi élményt is jelenthet… és pont ezt ne lehetne személyre szabni?

A személyre szabható, szűrt víz előnyei

A víztisztító szerkezetek lényege, hogy a vezetékes vízből egy betét segítségével szűrt vizet hoznak létre, csökkentve a benne lévő, különböző minőségrontó anyagok mennyiségét, például a klórét. Ennek a folyamatnak az ízélmény javulásától a vízkő csökkentéséig számos előnye lehet. Ha szeretnénk könnyen, komolyabb ráfordítás nélkül szűrt vizet inni a hétköznapokban, a legjobb, amit tehetünk, hogy beszerzünk egy vízszűrő kancsót.

Ezek a csapból érkező vezetékes vizet adagonként, a kancsóban lévő betéttel szűrik meg, esetenként pedig hasznos ásványi anyagokat, például cinket vagy magnéziumot adnak hozzá. 

Legyél akár hegymászó vagy a futópad királynője, specialty kávé fan vagy tearajongó, igazi workaholic vagy kiköpött jógi: a vízszűrő kancsódhoz többféle filter közül választhatod ki az életstílusodhoz legjobban illőt.

Nézzük a különböző opciókat!

Egy kis extra támogatás a vitalitásodhoz?

Ha elég vizet iszunk, annak az előnyeit már egyébként is rögtön megérezzük. Ezen felül a magnéziumos-cinkes szűrőbetétnek köszönhetően ráadásul a szűrt víz a magnézium és a cink tökéletes kombinációját kapja. A magnézium, mint ásványi anyag segíthet az erőnlétünk és vitalitásunk megőrzésében – jó választás lehet az aktív mindennapok és a sportélmények mellé. 

A cink mint fontos nyomelem hozzáadása pedig frissességet kölcsönöz a szűrt víznek, támogathatja az immunrendszert, továbbá pozitívan hathat a bőrre és a hajra is. Ha szeretnél az egészséges életmódodhoz, a fittséghez egy kis extra támogatást, akkor a magnéziumos-cinkes szűrőbetét lesz számodra az ideális!

Szeretnél harmóniát vinni a mindennapjaidba?

A lúgosító filtert azoknak találták ki, akik számára fontos a tudatos táplálkozás vagy épp küzdenek a rossz étkezési szokásokkal. A szűrő a beleöntött víz pH-értékét megnöveli, támogatva a lúgos kezelést. Ezzel a szűrt vízzel elősegítheted a saját belső egyensúlyod és a táplálkozástudatos életstílus elérését, sokat adhat a jó közérzetedhez, vitalitásodhoz. 

Az ideális crema és a tökéletes tea nyomában loholsz?

A kávé- vagy tearajongóként hamar szembesülünk vele, hogy az ital ízének egyik meghatározó paramétere maga a víz, amiből készítjük. A legtökéletesebb arabica kávé, a legautentikusabb tea íze sem tud kiteljesedni, ha nem a megfelelő minőségű vizet használjuk hozzá. Ebben segíthetnek a magnéziumos szűrőbetétek.

Ilyenkor a kancsóban lévő filter a csapból érkező vizet megszűri, és a szűrés során magnéziumot* is juttat bele. A szűrt víz hozzájárulhat az italok aromáinak teljes kibontakozásához, ráadásul önmagában is szuper támogatás lehet a szervezet magnézium-​​háztartásának. Élvezd az ízeket a valódi dimenzióikban!

*a hozzáadott Mg ion mennyisége függ a víz keménységétől. Közepesen kemény víz esetén, ~25-30 mg/l.

Kiemelten fontos számodra a környezeted védelme?

A szűrt víz önmagában is tesz a műanyagszennyezés ellen azzal, hogy használatával 120 db 1 literes palack ásványvizet válthatunk ki és cserélhetünk “csomagolásmentes” vízre. A különleges, refill betétek egyedisége ezen felül abban rejlik, hogy a töltetanyag cserélhető a szűrőben. Így egyetlen szűrőbetét a 4 hét helyett akár 4 hónapig is használható, még kevesebb hulladékot teremtve.

Mindenki megtalálhatja az életmódjához illeszkedő vízszűrő betétet: a kancsók könnyen, gyorsan alakítják a folyadékpótlást vízélménnyé. Próbáld ki a BWT vízszűrő kancsóit és fedezd fel, melyik szűrő illik a legjobban az életstílusodhoz!

Bútorok, konyhagépek
Eszközök, kiegészítők
Bútorok, konyhagépek
Eszközök, kiegészítők
Bútorok, konyhagépek
Eszközök, kiegészítők
Bútorok, konyhagépek
Eszközök, kiegészítők
További anyagok