14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
15°
Szombat
10°
2023.03.29. szerda, Auguszta
filter.hu filter.hu

Mitől lesz stílusos egy esküvő?

Hogyan válasszuk ki az esküvő és a lakodalom stílusát?

Legyen vintage, romantikus, modern vagy éppen az aktuális divatirányzatot követő, csak akkor lesz stílusos egy esküvő, ha minden apró részletében ragaszkodunk az elképzelésekhez.

Persze, az is fontos, hogy az ifjú pár személyiségével is összhangban legyen a kiválasztott stílus.

Az esküvő a menyasszony és a vőlegény számára is meghatározó esemény, nem csoda, hogy minden szerelmespár fontosnak tartja azt, hogy stílusos legyen kettőjük nagy napja.

Általában a menyasszony fogja össze a ceremónia és az azt követő lakodalom szervezését. Ahhoz, hogy minden tökéletes legyen, aprólékos szervezést igényel. Nem csoda, hogy egyre többen kérnek fel esküvőszervezőt, aki leveszi a leendő feleség válláról ezt a terhet.

Sok menyasszony már gyermekkora óta álmodozik az esküvője napjáról és mindent apróra eltervez a nagy nappal kapcsolatban.

Mások azonban csak akkor kezdenek foglalkozni a témával, amikor ujjukra kerül az eljegyzési gyűrű.

Az, hogy milyen stílusú szertartást terveznek, függ a menyasszony személyiségétől. Az első – és a stílus megteremtésének szempontjából a legfontosabb – a helyszín kiválasztása, hiszen a legjobbakat akár évekre előre is lefoglalják a házasulandók.

Ha ez megvan, a jegyespárnak máris könnyebb a dolga, hiszen követhetik a már meglévő stílusjegyeket.

Apróságokon is elcsúszhat a hangulat

Fontos szem előtt tartani, hogy egy-egy adott stílushoz meghatározott típusú menyasszonyi ruha, fátyol, asztaldíszítés és eljegyzési valamint karikagyűrű dukál.

Egy hatalmas, abroncsos, hercegnős báli ruha nem illik a vintage hangulathoz, hiszen arisztokratikus távolságtartást és komoly súlyt sugall.

Ugyanez igaz akkor is, ha modern, tengerparti esküvő a pár álma, bár ott inkább a praktikum az, ami miatt a stylistok lebeszélik az arákat a hatalmas, nehéz ruhákról.

A gyémánt időtlensége minden stílushoz illik

Az esküvő stílusának vissza kell köszönnie az eljegyzési és a karikagyűrűkön is, így érdemes megnézni a Forevermark választékát.

A változatos gyémántékszer kollekcióban mindenki megtalálja a számára legszebbet.

A vintage vagy romantikus stílushoz remekül illenek a virágszerű foglalatok, melyek egy nagyobb és több kisebb gyémántot rejtenek, de a modern esküvők rajongói is megtalálják a kedvenceiket.

Az egy nagyobb gyémánttal díszített, körben gyémántberakásos gyűrűk kortalanok, bármilyen ceremónián megállják a helyüket és arról árulkodnak, hogy viselőjük hisz az örök szerelemben.

Ez az egy dolog kell az igazán stílusos esküvőhöz!

Függetlenül attól, hogy az ifjú pár maga szervezi az esküvői ceremóniát és a lakodalmat, vagy profi esküvőszervező segítségét kéri, ahhoz, hogy a nagy esemény igazán stílusos legyen, nem kell más, csak ők!

Ha a menyasszony és a vőlegény jól érzi magát az általuk megálmodott környezetben, legyen az puritán mikro esküvő vagy éppen hatalmas, pompás ünnep, máris hangulatos lesz a lakodalom.

A kiegészítőket, illetve a helyszín díszítését akár saját kezűleg is el lehet készíteni, így nemcsak olcsóbb lesz a kivitelezés, de sokkal személyesebbé is válik a nagy esemény.

Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
További anyagok