14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
15°
Szombat
10°
2023.03.29. szerda, Auguszta
filter.hu filter.hu

Tegyük interaktívvá a céges rendezvényeket fotósarokkal

A házibulik előnye, hogy az emberek önszántukból mennek, jól akarják érezni magukat, és általában hamar előkerülnek a finom falatok, meg a korlátlan mennyiségű alkohol. Egy előre összeállított céges rendezvényen egészen másként történnek a dolgok, sokan muszájból mennek el, miközben jobban vigyáznak a viselkedésükre. Ha nem figyelünk, akkor a buli hangulata gyorsan ellaposodik, és a háttérben szóló zene ellenére is az asztal mellett fognak falatozni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a céges rendezvény interaktív is legyen.

Szokták mondani, hogy a részvétel a fontos, azonban egyik szervező sem szereti látni, ahogy a vendégek a sarokban nyomogatják a telefonjukat. Az ilyen bulik után születnek a kellemetlen pletykák is, miszerint a cég még egy normális rendezvényt sem képes lebonyolítani, ami a cég rossz hírét szokta kelteni, legalábbis a munkavállalók körében. Ezzel szemben az érdekes, vicces, interaktív esték jó hangulatot teremtenek, és utána a munka is könnyebben szokott telni, fényképek készülnek, az ügyesen elhelyezett logók pedig megjelennek a közösségi média oldalakon.

Ingyenes interaktív megoldások

Az egyik legjobb és ingyenes megoldás a kvíz készítése. Ezt lehet hagyományos, papír alapú módszerekkel megcsinálni, de próbálkozhatunk egy saját applikáció elkészítésével. Sőt, ma már olyan alkalmazások is vannak, ahol több kész kvíz közül választhatunk, a többieknek csak annyi a dolguk, hogy letöltik a telefonjukra. Mivel mindenki hozzánőtt a készülékéhez, így nem lesz probléma a letöltéssel.

Az is jó megoldás, ha vállaljuk a házi fotósarok elkészítését. Amennyiben nem több száz ember fényképéről kell gondoskodnunk, akkor egy vállalkozó kedvű fotós, egy minőségi gép, és egy erősebb lámpa elég lesz. Nyugodtan kapcsoljuk be a háttérben a zenét, majd mindenki lőhet magáról egy képet, amit később elküldenek neki a telefonjára. Ha pedig megoldjuk, hogy a küldés a helyszínen lehetséges legyen, akkor szinte biztos, hogy használni fogják a kész képeket.

Amennyiben olyan céges bulit szervezünk, ahol szabad inni pár pohárral, akkor próbáljuk ki az ügyességi versenyeket. Az egyik lehetőség, hogy egy kisebb papírzacskót teszünk a földre, majd a többieknek úgy kell felvenniük, hogy csak a szájuk érhet hozzá. Természetesen se térdelni, se ülni nem lehet, a földet csak a két lábunk érintheti. Ha valaki szabályt szeg, akkor jöhet a pohár!

A legjobb fizetős megoldás

Ma már semmi sincs ingyen, azonban a pénzünkért cserébe nagyon izgalmas és érdekes dolgokat kapunk. A selfie gép eleinte az esküvőkön jelent meg, de ma már céges rendezvényekre is kérhetjük. A fotósarok karácsonyi rendezvényre, csapatépítőkre vagy év végi bulira is megrendelhető, ahol biztosan gondoskodni fog a felhőtlen hangulatról. Ha nem akarjuk túlbonyolítani az estét, és a vacsora után egy közös nevetésre vágyunk, akkor a fotósarok a legjobb megoldás. A selfiesarok lényege, hogy mindenki úgy és azzal készít képet, ahogy akar, amit utána hazavihet magával.

A SelfiePARTY csapata országosan vállalja a szelfigépeinek kiszállítását, amelyhez állandó személyes asszisztenciát is biztosítanak.

Az alábbi linken néhány kattintással lehet tőlük ajánlatot kérni: https://www.selfieparty.hu

Helyezzük el saját brand-ünket a fotókon

A selfie automata vagy szelfigép egy minőségi kamerából áll, amihez különböző hátterek közül választhatunk. A cégek kihasználhatják a lehetőséget a saját logójuk elhelyezésére, amit az emberek úgyis megosztanak, tehát egy kicsit reklámozzák a céget. Fontos, hogy a logós megoldás csak akkor szokott működni, ha nem esnek túlzásba, mivel egyik alkalmazott sem fogja kidekorálni a netet az olyan képekkel, amin szinte csak a reklám látszik. Ehelyett tegyük a kép sarkába, használjunk figyelemfelkeltő színt, vagy készítsünk valamilyen kreatív megoldást. Lehet, hogy a kellékek közé is be tudjuk csempészni a logót, esetleg pár vicces feliratot, amit sokkal szívesebben választanak majd.

Miért válasszunk a fotógépet a céges rendezvényhez?

Először is azért, mert minőségi. Másodszor azért, mert az emberek azonnal kézhez kapják a kinyomtatott képet, amit utána hazavihetnek. Harmadszor pedig azért, mert vicces, és mindenki jól fogja érezni magát, így a céget is sokkal jobban tünteti fel. Ha azt akarjuk, hogy mindenki mosolyogva menjen haza, akkor a fotóbox a nyerő!

Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
Profik
Vérbeli amatőrök
További anyagok