31 °C, Budapest
31 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
25°
Csütörtök
26°
2022.08.08. hétfõ, László
filter.hu filter.hu

A ledes karácsonyfa garantálja a modern karácsonyt az otthonában

Szeretne lépést tartani a korral és karácsonyt modern stílusban eltölteni? A ledes karácsonyfa segítségével ez megoldható. Többé már nem kell a karácsonyfa gallyaira a díszvilágítást feltekergetnie. A ledes karácsonyfa világítása már a műfenyőre fel van rögzítve.

Szeretne lépést tartani a korral és karácsonyt modern stílusban eltölteni? A ledes karácsonyfa segítségével ez megoldható. Többé már nem kell a karácsonyfa gallyaira a díszvilágítást feltekergetnie. A ledes karácsonyfa világítása már a műfenyőre fel van rögzítve.

Ledes karácsonyfa

ledes műfenyő jelenleg a piacon található legmodernebb dolog. A mostani „okos” világban az okos eszközök már a mindennapjaink részei, miért ne lehetne a karácsonyfa is a része ennek a trendnek? Ez a ledes karácsonyfa akár a mobiltelefonnal is összekapcsolható, amellyel átkapcsolhatja a fénymódokat, be- és kikapcsolhatja a fényeket, vagy beállíthatja az időzítőt.

Modern 3D-s ledes karácsonyfa, valamint a hagyományos ledes PVC műfenyő is beszerezhető. Választhat a fehér és havas műfenyő közül is, díszvilágítással vagy hagyományos zöldeket. Ez egyedül az Ön preferenciáitól és pénzügyi keretétől függ.

A ledes karácsonyfa világításának a színei

A modern ledes műfenyő a melegfehér színárnyalatban készül. Ez a fajta led-szín kellemes és hangulatos légkört teremthet a szobában. A meleg fehér tónusú világítás gyönyörűen illik bármilyen karácsonyi díszítéshez. Nagyon szeretjük azonban az aranyszínű karácsonyi díszeket vagy a réz színében készült díszeket ezzel a fényárnyalattal, amelyek gyönyörűen kombinálhatók más színű díszekkel, például rózsaszínnel vagy a hagyományos piros színnel.

Hogyan világít a ledes karácsonyfa?

Nem meglepő, hogy a modern ledes karácsonyfa könnyedén vezérelhető az okostelefonjával. Mindössze annyit kell tennie, hogy letölt egy ingyenes alkalmazást a telefonjára, amely több funkciót és világítási módot kínál:

  • villogás
  • hullámok
  • ismétlődés
  • fényerősség
  • a kikapcsolás időzítője

Ha még mindig mérlegeli a ledes karácsonyfa megvásárlását, biztosíthatjuk, hogy garantáltan beleszeret. Egy ilyen ledes karácsonyfa megspórolja az idejét és a bosszúságot.