10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Szerda
2022.11.27. , Virgil
filter.hu filter.hu

Ezek a 2021-22-es évek legmenőbb fonalai

Ha egyedi, formabontó ruhadarabokat és kiegészítőket szeretnél, különleges, jó minőségű fonalakra lesz szükséged.

A Butika.hu segítségével most bemutatjuk a legfrissebb, limitált kiadású kötőfonalakat, melyek téged is rabul ejtenek majd. 

Lana Gatto Antares kötőfonal, ha szereted a csillogást

Az alpaka bundából készült fonal apró flitterekkel díszített, így az őszi-téli ruházati cikkeket valóban egyedivé és ragyogóvá varázsolja anélkül, hogy túlzó lenne. Élénk, vibráló színeivel és különleges megjelenésével tündöklővé teszi majd viselőjét (és nem csak az ünnepek alatt). Közepes vastagságú, ötcsillagos minőségű fonal, melyhez 5 mm-es kötőtű ajánlott.

Ombre hatás mindenkinek

A szintén a Lana Gatto márkához tartozó, de már a Cannella típusú fonal különlegessége, hogy nevét fűszerekről kapta. Rengetegféle fűszer létezik, ennek megfelelően a fonalak is sokfélék. A kínálatot pedig még színesebbé teszi az a tény, hogy a Cannella fonalak színátmenettel gazdagítottak. Simogatóan puhák és mesésen egyediek. A téli viseletek kihagyhatatlan alkotóelemei ezek a finom, leheletvékony, alpaka és merinoi gyapjúkeverék fonalak. A Butika.hu fonalkínálatában elérhetőek az őszi-téli kollekció ellenállhatatlan darabjai.

Szintén a fűszerek kollekciójának különleges darabja a Lana Gatto Liquirizia, ugyancsak színátmenetes fonala. A lágyan egymásba simuló színek az alpaka gyapjú és az akril találkozásával lesznek simogatóak és bizsergetően lágy tapintásúak. Ezek a fonalak keleti utazásra hívnak, dacolva a hűvös idővel. A közepes vastagságú fonalhoz 5 mm-es kötőtű illik a leginkább.

Ünnepi öltözék Lana Gatto Paprica kötőfonalból 

A Lana Gatto Paprica kollekciójának egyedülálló darabjainak különlegessége, hogy a puha alpaka és gyapjú fonalakat fémes szálak szövik át, mellyel elegáns megjelenést kölcsönöznek a kötőfonalból készült daraboknak. Tökéletesen alkalmasak ünnepi alkalmakon viselt ruhák elkészítésére, így karácsonyra vagy szilveszterre is. Színházi estékre vagy egyéb különleges eseményekre is kiváló viselet egy ilyen fonalból kötött darab.

Az égbolt színei fonalba zárva

A Lana Gatto Sirio kollekciója az éjszakai égbolt varázslatos színeit hozza el nekünk. A fonalból készült termékek ragyogó csillagokkal átszőve válnak meséssé. A finom színátmenetek az alpaka, a kid moher és egy csipetnyi poliamid keverékéből állnak össze, melyek kiválóan alkalmasak pulóverek, kardigánok, sapkák, sálak és babakelengyék kötésére. 

Lana Gatto Zenzero a tökéletes mix
A Lana Gatto Zenzero fonalból készült ruhadarabokat olyan viselni, mintha egy forró, mézes fürdőzésen venne részt az ember. Az ötféle anyagot tartalmazó fonal (alpaka, akril, gyapjú, selyem, viszkóz) könnyű kezelhetőséget, ezáltal hatékony, egyszerű munkát tesz lehetővé.

Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
További anyagok