9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Szerda
2022.11.27. , Virgil
filter.hu filter.hu

Miért fontos a zsugorfólia egy költöztetés során?

A zsugorfólia fontos szereplő egy költöztetésnél. Persze nem az egyetlen, ami felel azért, hogy minden épségben és tisztán megérkezzen a célállomásra. Számos további megoldást is alkalmaznak a profi költöztető cégek, melyek épp olyan fontosak. Lássuk is!

Költöztetés során fontos a megfelelő védelem

Amikor költöztetjük a bútorainkat, akkor az közel sem a rendeltetésszerű használatot jelenti. Ilyenkor sok esetben olyan erők és behatások érik a bútorainkat, amik normál esetben egyáltalán nem. Épp ezért nagyon fontos, hogy gondoskodjunk a megfelelő védelemről, mely biztosítani fogja a vagyontárgyaink számára a sérülésmentes megérkezést.

Egy jó költöztető mindenre gondol

Amikor valaki egy kiváló költöztetőt bíz meg, akinek szívügye a költöztetés, akkor látja igazán, hogy mi mindent megtesznek a biztonságért. Számukra ugyanis az a legfontosabb, hogy minden egy darabban, sérülésmentesen megérkezzen a célállomásra. Ehhez pedig mindent bevetnek, amit csak lehet.

Kezdve azzal, hogy megfelelően felkészítik a kollégáikat a várható szituációkra, a lehetséges veszélyekre. Emellett persze biztosítják a megfelelő eszközöket is a csapatuk számára, hogy valóban mindenre fel legyenek készülve.

Például ha a kiváló költöztetés szóba kerül, akkor meg kell említenünk a Servitius és Partnerei költöztetés csapatát. Náluk minden egyes teherautóban ott vannak a különböző csomagolóanyagok, így bármikor rá tudnak segíteni a csomagolásra, ha szükségét érzik. És persze nem feledkeznek meg a megfelelő, vastag, minőségi pokrócokról sem, melyek az alapfelszereltség részei.

A zsugorfólia és társai

A zsugorfólia nem véd az ütésektől, nem fogja megvédeni a sarkokat, sem az útközben történő elmozdulástól. Ezekre vannak egyéb megoldások. Maga a zsugorfólia (stretch fólia) arra hivatott, hogy megvédje a koszolódástól és a karcolódástól a bútorokat. Főleg a kényesebb szöveteket, matracokat, különböző bőröket és magasfényű szekrényeket. Ennek hiányában könnyen koszolódnának és karcolódnának ezek a bútorok.

Az ütődéses sérülések elkerülésére több megoldást is alkalmaznak. Ilyen például a minőségi, vastag pokróc. De az is, ha buborékfóliával védekezünk egyes vagyontárgyaink esetén a külső behatások ellen. Továbbá ott vannak még a különböző rögzítőhevederek is a teherautókban, amik biztosítják a mozgásmentes utaztatást.

Bízhatja profikra is a becsomagolást

Egyes cégeknél olyan opció is van, hogy a költöztető szakemberek elvégzik a becsomagolást helyettünk. Ez egy kiváló szolgáltatás, mert ezzel elérhető, hogy valóban profi módon be legyen csomagolva minden. A szakemberek általi becsomagolás biztosítja igazán a megfelelő védelmet vagyontárgyaink számára.

Gondoskodjon Ön is a dolgai megfelelő védelméről minden költözés esetén. Ha pedig nem tudja vagy nem akarja, csomagoltasson be mindent a profi költöztetőkkel.