9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Szerda
2022.11.27. , Virgil
filter.hu filter.hu

Fényfüzérek beltérre, kültérre

Korábban csak nagyobb ünnepek alkalmával volt szokás feldíszíteni a lakást, pl. karácsonykor vagy valakinek a születésnapján. Szerencsére ez átalakulóban van, és a tavaszi, őszi ünnepek vagy egyéb családi összejövetelek is eszünkbe juttatják már, hogy adjuk meg az alaphangulatot valamilyen fénytechnikával, fali dekorációval.

Díszkivilágítás fényfüzérekkel

Az égősorok, különböző fényfüzérek egyik legnagyobb előnye, hogy bármikor és bárhová kiaggathatók. Díszítheted vele a kertet még akkor is, ha nem jönnek vendégek, de neked jobb kedved lesz tőle, vagy beviheted a lakásba is.

Házon belül számtalan helye lehet egy kifinomultan halványan csillogó égősornak. Felteheted a nappaliba, a hálószobába, jól mutat egy vacsoraasztalnál, de gyerekeknek is jól fog mutatni a szobájukban pl. egy könyvespolc tetejére lógatva.

Kültéren eresz alá, teraszra, ablakokhoz vagy akár kerítésre, bárhová teheted. Csak a fantáziád szabhat gátat a dekoráció különleges elhelyezésének.

Közeledik a karácsony!

Semmi sem indokolja, hogy csak a karácsonyfádat ékesítsd fényfüzérrel. A Gemini-Duo webáruház karácsonyi dekorációi között találhatsz olyan LED-es izzósorokat, amelyekkel az udvari fákat is feldíszítheted, akár már hetekkel karácsony előtt.

Arra azonban figyelj, hogy ne a szomszéd közelében villogjanak ezek az égők, hiszen lehet, hogy épp az ő hálószobaablaka néz a te feldíszített fád irányába. Így már, ha eljön a karácsony napja, nem csak a fád fog varázslatos fényekben pompázni, hanem az udvar is.

Az újgenerációs LED-es égősorok nagyon jól kiállják a próbát kedvezőtlenebb időjárási körülmények között is, miközben élesen világítanak. A fényhálószerű füzérekkel a kisebb bokrokat, cserjéket is befedheted, így elérve ragyogó világítást mindenütt a környezetedben.

Könnyed programozhatóság

Napjaink izzósorai már szinte úgy világítanak, ahogy mi szeretnénk. A különböző dekorációs elemekhez már hozzá van szerelve egy kisebb programozható egység, amely a típus és ár függvényében rendelkezik 4, 6 vagy akár még több programmal. Ezek alapján te szabályozhatod, hogy melyik tetszik neked.

Van olyan programsor, amelyik esetében minden második égő villog, van, ahol először csak a pirosak és sárgák együtt, utána a kékek és zöldek együtt. Aki nem szereti az állandó vibrálást, az beállíthatja úgy, hogy ne villogjanak a lámpácskák.

Vannak hóesést idéző, lefelé hullani látszó villogások, és vannak fokozatosan elhalványuló változatok is. Az ilyen programozható égősor nagyon jól mutat a karácsonyfán is, gyerekeknek különösen nagy kedvence.

Színekben is rendkívül változatos a paletta. Az alapszíneken túl vásárolhatsz arany vagy ezüstösnek tűnő világítást is. Mindössze az a fontos, hogy a meleg színekhez meleg, a hideg színekhez hideg égősorokat válasszunk a lakás berendezésének és a már meglévő fényfüzérek színének megfelelően. Hidd el, hogy jobban fog mutatni és ezáltal lesz harmonikus a látvány az otthonodban és kertedben!

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok