11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
18°
Szombat
18°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Kényeztesd át magad az új évbe! - szilveszteri wellness tippek kezdőknek és haladóknak

Már megint itt egy újabb év vége. A fák lassan az utolsó leveleiket is ledobják magukról, a hideg, nyirkos levegő a csontunkig hatol és már megint szemtelenül korán sötétedik. Még szerencse, hogy a december tartogat azért olyan kellemes dolgokat, mint a karácsony vagy a szilveszter, így mégis van, ami szerethetővé teszi a zord telet. Ebben az időszakban különösen jól esik minden, ami melegséget ad és növeli a komfortérzetet. Talán ennek köszönhető, hogy olyan nagy az érdeklődés a wellness hotelek szobái iránt szilveszter környékén.

A gyerekeket is vigyük?

Hát persze! Azok, akik idén nem szeretnék lepasszolni a gyerekeket a nagyszülőknél, kénytelenek szembesülni azzal, hogy a családi szilveszteri programok terén nem túl nagy a választék. Szerencsére a wellness szállodák gyermekek fogadására is fel vannak készülve, a legtöbb helyen gyerekmedence vagy akár egész családi részleg is található, ahol minden korosztály megtalálja az ínyére való elfoglaltságot. 

Romantikus szilveszteri kikapcsolódás - ON

Aki legszívesebben a szerelmével kettesben köszöntené az újesztendőt, annak is érdemes körülnéznie a szilveszteri wellness szállások között. A klasszikus wellness hotel választék mellett sok különleges szálláshelyen (pl. felújított kastélyok, kúriák) is üzemel wellness részleg, így párunkkal nem csak a kényelembe, hanem gyönyörű környezetbe is elvonulhatunk az év utolsó napján.

A szilveszter már nem csak a bulizásról szól!

Sokan vannak, akik december 31-én inkább messziről elkerülik a hatalmas szilveszteri bulikat, azonban szeretik, ha a barátaik társaságában éri őket az éjfél. Nekik is szuper alternatíva lehet a szilveszteri wellness, hiszen számos wellness fürdő budapest környékén és vidéken is rendelkezik bárral és szerveznek szilveszteri programokat.

Self-care szilveszter

Egy wellness szálloda nem csak társaságban okozhat örömet az embernek! A legtöbb termálfürdő vidéken és wellness budapest közelében kínál olyan szolgáltatásokat, mint a masszázs vagy különböző szépítő kezelések. Ha szánunk egy kis időt arra, hogy befele figyeljünk és magunkról gondoskodjunk, egész biztos, hogy jól indul majd az évünk! 

fotók: canva.com

Low budget
Nem low budget
Low budget
Nem low budget
Low budget
Nem low budget
Low budget
Nem low budget
További anyagok