10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Szerda
2022.11.27. , Virgil
filter.hu filter.hu

Csillogó eredmények - fess gyémántokkal!

Ha a szám alapú színezők és festővásznak után keresel új kihívást, megtaláltad a neked szóló cikket! A következő szint ugyanis a gyémántokkal alkotás. Gyere és olvasd el, miben más ez, és miért érdemes belekezdened akár kezdőként, akár gyakorlott alkotóként!

Gyakorlott relaxáció

A valamivel tapasztaltabb, szám alapon alkotó művészek tudják, hogy kevés dolog olyan pihentető vagy élvezetes, mint egy délutánt eltölteni egy káprázatos remekmű megalkotásával. Lehet, nem tartod magad egy kézügyes embernek, vagy sosem csináltáé hasonló hobbit - de legalább egyszer az életben érdemes kipróbálnod!

A szám alapú alkotás ugyanis segít levezetni a stresszt, növeli a kreativitást benned, és mellé megtanulsz vele ösztönösebben fókuszálni. A gyémántfestés ebben különösen tud segíteni, hiszen apró, színes műanyag darabokkal dolgozol azon, hogy egy ragyogó festményt kapj végeredményként!

Hogyan működik?

A vászon egy különleges ragasztó anyaggal van bevonva, és az ábrán számokat találhatsz meg. Az adott szám egy hozzá tartozó és adott színű gyémántot jelöl - ebből fogod tudni, hogy melyik színt hova ragaszd fel. Például az egyes jelölhet egy halovány sárga színt - keresd ki a képen, hol találhatóak meg az egyesek, és ezeket ragaszd fel a speciális toll segítségével! Ez a különleges “ecset” egyszerre akár három gyémántot tud felvenni.

A fotó forrása: Mariana Rusanovschi / Shutterstock.com

Mit kell hozzá beszereznem?

A Tefestetted.hu oldalán komplett szetteket tudsz megrendelni. Válaszd ki a számodra izgalmas és megfelelő méretű és nehézségű képet, akár kerettel vagy anélkül - a csomagban megkapod a szükséges gyémántozó tollat, a képhez tartozó, a tasakonként elkülönített, színezett gyémántokat, és egy tároló tálat. Megkapod emellé természetesen a sablont és egy részletes útmutatóval is ellátnak, így nem lesz nehézséged!

A fotó forrása: Yekatseryna Netuk / Shutterstock.com

Amint elkezded kipróbálni, csupa élvezetben lesz részed. Haladj fokozatosan, egyszerre csak egy színnel - így biztosan nem fogsz belezavarodni. A tetejéről lefele haladva gyorsan át fogod látni, hogy hol vannak esetlegesen hiányzó részek.

Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
További anyagok