8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Miért vásárol egyre több férfi kék öltönyt?

Kár is tagadni, igenis vannak olyan alap ruhadarabok, amik egyik nemnek a szekrényéből sem hiányozhatnak. Kezdjük az elején, vagyis mit is jelent pontosan az, hogy alapdarab egy ruha esetében. Azokat a ruhákat nevezhetjük leginkább így, amik nem csak időtállónak és divatosnak tekinthetőek, de több öltözékkel is jól kombinálthatók, valamint különböző eseményekre egyaránt fel lehet venni őket. Alapdarabnak a hölgyeknél manapság talán a különböző bőrdzsekiket, az egyszínű szoknyákat, és a kis fekete egyberuhákat lehet tekinteni, amiket akár egy magassarkúval, akár egy sportosabb cipővel egyaránt fel lehet venni. A férfiaknál pedig az öltöny az egyik olyan viselet, amiből kötelezően lenni kell egy pasi gardróbjában!

Ha már öltönyről van szó, joggal merülhet fel az a kérdés, melyik szín mellett érdemes dönteni, hiszen napjainkban hatalmas választékban kaphatók ezek a ruhadarabok akár a színek, akár az árnyalatok tekintetében. Abban az esteben, ha egy igazán divatos, ugyanakkor stílusos színű öltönyt szeretnél beszerezni, légy merész, és válassz kék színűt! Miért épp a kék? Talán úgy lehetne a legegyszerűbben és a legszemléletesebben megválaszolni ezt, hogy a férfiaknál a kék öltöny olyan, mint a hölgyeknél egy fekete egybe ruha: bármilyen alkalomkor megállja a helyét a viselése, és remekül lehet kombinálni a különböző kiegészítőkkel.

Míg régebben az volt a jellemző, hogy az öltöny vásárlásnál a fekete színre szavaztak a legtöbben, addig manapság már a fekete mellett a kék öltönyök terjedtek el leginkább a férfiak körében. Nyugodtan vásárolj magadnak kék öltönyt akkor is, ha esküvőre vagy hivatalos, vagy épp egy fontos tárgyalásra kell menned, hiszen egy jó nyakkendővel párosítva nagyon elegáns lesz a megjelenésed, de tökéletes viselet lesz egy fehér pólóval egy családi rendezvényre is. Egy öltönynél fontos szempont az is, hogy kényelmes legyen, ez pedig nagyban függ attól, hogy valóban a megfelelő méretet választod- e ki. Lényeges, hogy a nadrág a derék részen pontosan illeszkedjen, és az is, hogy se túl rövid, se túl hosszú ne legyen se a nadrág, se a zakó, valamint kerülni kell a túl szűk, és a túl bő méretezést is.

Öltöny vásárlás előtt állsz? Keresd fel bátran a linken elérhető Elite Fashion webáruházat, ahol a legjobb minőségű és legdivatosabb öltönyök közül tudsz majd válogatni! Amennyiben tudod a pontos méreteidet, akár online is elintézheted a vásárlást, de ha te akkor vagy inkább nyugodt, ha felpróbálhatod a kinézett darabot, náluk azt is megteheted, hiszen Budapest több pontján is meg lehet már találni az üzleteiket! Ne feledd, ha egy olyan öltönyt szeretnél, amit különböző alkalmak esetében is tudsz majd viselni, a kék szín az egyik legjobb döntés lesz!

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok