0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2022.11.27. , Virgil
filter.hu filter.hu

Imádnivaló kis asztalok és székek a gyerekszobába

A felnőttek nem is gondolják, de a gyerekek a bölcsődében és az óvodában legjobban a hozzájuk méretezett kis bútorokat, asztalokat és székeket szeretik. Ezeknél már tényleg csak a kicsi WC-k és mosdók számítanak nagyobb slágernek. De vajon miért imádják ezeket ennyire? Azért, mert pontosan hozzájuk méretezték őket.

Milyen lehet az óriások asztalánál ülni?

Ha az a kérdés, hogy milyen perspektívát jelent a gyerekeknek a rendes felnőtt asztalokhoz ülni, érdemes elugrani a Csodák Palotájába. Itt ugyanis az óriások asztalánál és székein ülve felnőtt létünkre is átérezhetjük, milyen kisgyerekként megküzdeni a szék magasságával vagy milyen érzés a nagy asztal mellett ülni. 

Érdekes élmény lehet ez, amivel a kicsik nap, mint nap szembesülnek. A kis asztalok és székek viszont pontosan hozzájuk vannak igazítva. Ezeket nemcsak kényelmes, hanem egyenesen varázslatos használni, a felnőtt bútorokhoz képest.

A kis asztalok és székek varázsa

A kis asztalok és a hozzájuk illő székek megteremtik azt a környezetet, amely odavonzza gyermekeinket az asztalhoz és örömmel kezdenek bele a kreatív ötletekbe, rajzolásba, gyurmázásba és más fejlesztő játékokba. 

Miközben ezek a feladatok elszórakoztatják gyermekeinket, addig fejlődik a finommotorika, szárnyal a képzelet, s az eredmény bemutatásával bővül a szókincs és erősödik a kifejezőkészség. Ne feledkezzünk meg ugyanakkor az asztal mellől felállni és sportos játékokkal is szórakoztatni a kicsiket, ehhez tökéletes választás lehet a labdamedence is, ami önfeledt pillanatokat szerez szeretteinknek.

Milyen a tökéletes asztal és szék a gyerekszobába?

A tökéletes asztalok és székek várnak a babyberry.hu kínálatában. Hiszen egy gyerekszobába illő asztal mesés és mégsem tolakodó, édes, mégsem giccses. Ahogy minden gyerekszobába való bútornál, itt is alapfeltétel, hogy olyan kellemes hatású és természetes alapanyagokból készüljenek, amelyek érintése kellemes és semmilyen egészségre káros vagy allergén anyagot nem tartalmaznak. 

Ezen felül egy gyerekbarát bútor mentes az éles sarkoktól és szélektől, amelyek könnyen balesetet okozhatnak. A tökéletes gyerekasztalok és székek biztonságosak, stabilak és kényelmesek is. Ezek a gyerekbútorok vásárlásának legfontosabb szempontjai, és a babyberry.hu asztalai és székei pontosan ezekre képesek.

Ezek az asztalok lehetnek kör vagy felhő alakúak és a mindenhová jól illeszkedő fehér, illetve a rendkívül népszerű szürke színekben készülnek. A honlapon megtalálható termékek letisztultak, ugyanakkor játékosak és kedvesek.

A skandináv minimalista stílusú, kör alakú ülőkék mellett akár nyuszis, macis, koronás vagy felhős háttámlájú, fehér székek is várnak rátok. A tisztításuk rendkívül egyszerű, elég hozzá egy nedves kendő és máris ragyog minden. Ezt a könnyű tisztíthatóságot az extra lakkozás teszi lehetővé, amely a szép felület létrehozása mellett azért is hasznos, mert óvja az asztalt és a székeket a sérülésektől.

Ezek a fából készült bútorok tökéletes kiegészítői minden gyerekszobának és tökéletes környezetet nyújtanak az örömteli percekhez és a játékos fejlesztéshez.

 

Kerülendő
Ez tetszik!
Kerülendő
Ez tetszik!
Kerülendő
Ez tetszik!
Kerülendő
Ez tetszik!
További anyagok