9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Szerda
2022.11.27. , Virgil
filter.hu filter.hu

Farmerdzseki farmernadrággal? Egyáltalán nem túlzás!

A nők általában szeretnek színesen, változatosan öltözködni, és a divatvilág egy szegletéből is sűrűn érkezik olyan sugallat, hogy a napi szetteket tele kell aggatni látványos megoldásokkal. Ez azonban nem mindig igaz: egyáltalán nem számít szürke megoldásnak, ha valaki egy farmerdzsekit egy farmernadrággal kombinál.

A kezdésnél annyit leszögezhetünk, hogy a farmer örök divat, szinte lehetetlen mellényúlni azzal, ha valaki farmerből készült ruhadarabbal egészíti ki gardróbját. Lehet ez farmernadrág, farmering vagy farmerdzseki is, hogy csak a három legnépszerűbb megoldást említsük. Olvasni olyan véleményeket, miszerint nőként ezeket nem ajánlott egymással kombinálni, hiszen úgy a végeredmény unalmassá, egysíkúvá válik, ám ezzel nem értünk egyet: a farmer plusz farmer igenis lehet látványos és stílusos szett alapja. De hogyan? Adunk néhány inspirációt, de ennél is többet találni a bolf.hu oldalán.

Farmer farmerrel – érdemes ízlelgetni a mondatot

Hogy miért félnek sokan ettől a kombinációtól? Mert azt hiszik, hogy így egy homogén, farmerkék massza lesz az egész öltözékük. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! A lényeg, hogy a farmer nem feltétlenül egy egyszerű kék megoldást jelent, hisz a színválaszték itt is hatalmas. Ha például arra gondolunk, hogy egy fekete farmernadrág és egy fehér póló mellé valaki kék farmerdzsekit ölt, már meg is jelenik előttünk egy sportos, magabiztos nő látványa, aki az utcai divatban letisztult szereplőként vonzza magára a szemeket. Ha ehhez még egy fehér sportcipőt, sneakert is társít, akkor tényleg hibátlan lesz az összhatás.

Őszre és tavaszra

Arra kell tehát figyelni, hogy a farmerek különbözzenek egymástól – ha színükben nem is, tónusukban mindenképpen. Ez kell ahhoz, hogy a szemnek kellemes, mozgalmas összképet alkossanak. 2021-ben egyértelműen ez a trend, de biztosak lehetünk benne, hogy 2022 tavaszán sem kell másra számítani. És ha már a tavaszt megemlítettük, szögezzük le, hogy a hűvösebb őszi időjárás esetén, amikor nem kell csapadékra számítani, szintén kiváló választás a farmernadrág és a farmerdzseki párosa, hiszen éppen annyira meleg, hogy ne fázzunk, viszont túlságosan melegünk sem lesz benne. Ha pedig mégis hirtelen hőség robbanna be egy őszi délutánba? A farmerkabát a legokosabb réteges öltözködési formák egyike, hisz levéve, majd a derék köré kötve semmilyen nehézséget nem okoz a hétköznapok során.

Bátran bánjunk a színekkel!

Ha tehát farmerdzseki vagy farmerkabát beszerzése előtt állunk, higgyük el, hogy egy jól kombinálható darab kerül a szekrényünkbe. Ehhez az alapszínek, a fekete és a kék jelentik a legokosabb választást, de kiegészíthetjük különlegesebb darabokkal is a farmerkollekciót. A fehér farmernadrág például elképesztően jól tud állni egy nőnek, akár a munkában, akár egy buliban, ám ebben az esetben érdemes átgondolni, hogy az adott fazon illik-e az ember stílusához, alkatához. Ha igen, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a farmerkék dzseki jól kiegészíti ezt a nadrágtípust. Hogy még ennél is extrábbat keresel? Érdekelnek az extrém megoldások? Válassz egy zöld vagy lila farmerdzsekit, hogy magadra vond a tekinteteket!

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok