9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Szerda
2022.11.27. , Virgil
filter.hu filter.hu

A dohányzás új alternatívája: ELF BAR

Néhány éve nagy vihart kavart az elektromos cigik megjelenése. Az addig megszokott 20, később 19 szálat tartalmazó cigisdobozokról a dohányzók egy része átváltott a saját töltésű cigarettákra. Nem telt el egy évtized sem, és új termék került a piacra: az elektromos cigaretta. Már ez is csak múlt, mert azóta megjelent azt ELF BAR.

Az ELF BAR egy használatra kész, előtöltött eldobható elektromos cigaretta. 

800, 1500, 2500 vagy akár 3500 slukkos kiszerelésben kapható, különböző ízekben.  

Azonnal meg is osztotta a közvéleményt, hogy valóban jobb-e, mint a hagyományos dohányzás, vagy esetleg még károsabb következményei vannak a használatának. Szerencsére ezeket a felvetéseket ma már több tudományos kutatás megcáfolta.

Az Elf Bar eldobható e-cigik működése

Az Elf Bar eldobható elektromos cigaretták egyik fontos alkotórésze az akkumulátor. Ezek különböző erősségben készülnek 650-2600 mAh-ig terjedő tartományban. Minél erősebb az akkumulátor kapacitása, annál tovább bírja. Kapacitását slukkban szokták megadni.

A másik alkotóeleme az e-cigiknek a patron. Ez a patron tárolja az integrált folyadékot, valamint porlasztja el. Kezelése egyszerű és biztonságos. 

A folyadékok különböző ízűek és erősségűek, így mindenki kísérletezhet, válogathat kedvére, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Az ElfBarVape oldalán az elektromos cigik új generációjának teljes modellkínálatát megtalálod, aminek tagjait a letisztult forma, gyönyörű pasztell színvilág és ideális méret jellemez a könnyű hordozhatóság jegyében.

Viszlát, káros anyagok!

Azt előre kell bocsátani, hogy a tüdőnk a friss oxigén felvételére és a szén-dioxid leadására van funkcionálva. Minden egyéb anyag, amit bejuttatunk, nem odavaló.

Viszont, mivel a dohányzók többsége naponta egy doboz cigit szív el, mert nagyjából 1-2 óránként jelzi a teste a nikotin kiürülését, az egy szál cigarettával nem csak nikotint, de 4000(!) különböző vegyi anyagot juttat a szervezetébe.

Ezzel szemben az elektronikus cigaretták füstje egy vízgőzalapú egyveleg. A füst tehát nem a szó szoros értelemben vett füst, nem az égési folyamat velejárója, hiszen itt nincs égés. A folyadékot 100-250°C-ra hevíti fel és párologtatja a készülék.

Az elektromos cigaretták generációjával biztosíthatjuk a dohányzás tevékenysége közben felvett mozdulatsort, a vízgőz megadja a cigarettafüst gomolygásának látványát, különböző aromák közül választhatunk.

Mindezt úgy, hogy a környezetünkben lévő passzív dohányosokat nem károsítjuk, és a saját szerveztünk is 95%-kal kevesebb káros anyaggal találkozik, mint a hagyományos cigaretta esetében.