8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Miért jó a financial domination, avagy a cash pig?

Számodra is ismeretlenül cseng ez a két furcsa fogalom? Akkor nem vagy vele egyedül, bár egyre nagyobb teret hódít manapság a tehetősebb emberek körében. De mit jelentenek a fogalmak, hogy financial domination vagy cash pig?

Fétisek világa... félelmetes vagy izgató?

A fétisek mindig is vonzották az emberek egy részét, így nem csoda, hogy újabbnál újabbak alakulnak ki, amiket néha már egészen nehéz követni. Vannak mondhatni átlagos fétisek, mint mondjuk a lábfétis avagy a mellfétis, de akadnak keményebbek is, mint akár a BDSM vagy a kikötözés. Új őrület hódít, aminek során a legtöbb esetben még csak szexuális kapcsolatot sem kell létesíteni a másikkal, így meglehetősen távol áll a prostitúciótól. 

A financial domination vagy cash pig elsőre úgy tűnhet, mintha egy sugar daddy és sugar baby kapcsolatról lenne szó, de ez egyáltalán nem így van, hiszen az esetek jelentős részében szó sincs szexről. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a különböző ügyletek online felületeken jönnek létre, így végül személyes találkozó sem szükséges hozzá. De akkor lássuk, hogy miért is olyan különleges ez a fétis?!

A financial domination jelentése alapvetően az, hogy a szubmisszív fél fölött a másik teljes pénzügyi kontrollt gyakorol. Ennek során a legtöbb esetben átadásra kerül az alárendelt fél minden pénzügyi adata a domináns fél számára, így az szabadon rendelkezik a javakkal. Természetesen előzetesen megszabnak egy pénzügyi határt, melyet egyik fél sem lép át. 

Amit ez a gyakorlatban jelent

Ez a fétis, mivel pénzügyi tranzakcióra épül, egyáltalán nem sorolható a hagyományos kategóriába. Ennek a lényege az alárendelt fél vágyainak kiélése, mivel jelen társadalmunk nagy hangsúlyt fektet az anyagi javakra, és azok alapján ítéli meg az emberek jelentős részét. Mivel sokak számára ez csak egy szükséges rossz, így akarnak megszabadulni az irányítás és a megítélés okozta stressztől. 

A financial domination, vagy más néven cash pig során a felek megállapodnak abban, hogy a domináns fél minden hónapban egy adott összeget költ el a szubmisszív fél beleegyezésével, melyet digitálisan dokumentál. Ez általában a szubmisszív fél számára egy izgató és kielégítő bizonyíték. 

Gyakran előfordul az is, hogy a domináns fél lekicsinylő, gúnyos becenevekkel illeti az alárendelt felet, ami számára akár izgató is lehet. Ez főleg azért van így, mivel ennél a fétisnél is szinte alapvető elvárás a verbális agresszió. Sőt, akik tovább szeretnének menni, azoknál akár még a zsarolás is elfogadható, ami általában intim, kompromittáló képek felhasználásának ígéretében nyilvánul meg.

Ha további fétisekről olvasnál, vagy csak egyszerűen érdekelnek az erotika perifériái, akkor keresd a Szexvitál.hu oldalt, és ismerd meg a szexnek ezt az izgalmas szegmensét.

 

Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
További anyagok