6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Qjob - egy startup, amely szakembereket talál neked

Napjainkban nem olyan egyszerű szakembert találni. Bizonyára Önnel is előfordult, hogy elromlott valami az otthonában, vagy egész egyszerűen csak a konyhaszekrényét szerette volna felújítani, viszont nem talált egy megbízható asztalost, egy olyan szakembert, aki nem csak precízen dolgozik, de megbízható is. A szakemberhiány egyre égetőbb probléma. Egyre nehezebb vízvezeték-szerelőre, gázszerelőre vagy burkolóra lelni. Ha nagy nehezen rá is bukkanunk a megfelelő szakemberre, kiderül, hogy heteket vagy hónapokat kell rá várnunk, annyira sok a munkája. Nem pusztán a megrendelők, a megbízók ütköznek azonban nehézségbe, amikor egy-egy mesterembert keresnek, hanem maguknak a szakembernek sincs könnyű dolga, ha állást, munkát szeretnének találni. A munkaügyi központokban sok-sok időt kell várni, míg megfelelő állást ajánlanak, az álláshirdetés pedig manapság egy nagy lutri, hiszen, mint ahogyan a megrendelők is sokat csalódtak ilyen téren, úgy a szakemberek is tudnának mesélni a megbízók általi becsapásokról, ki nem fizetésekről. Merthogy ilyen esetek is akadnak szép számmal.

Mi lehet a megoldás? Egy olyan szolgáltató, amely összehozza a megrendelőket és a szakembereket. Egy olyan felület, ahol csak akkor kerül kifizetésre a munka, amikor a hozzáértő nem csak elvégezte azt, hanem el is nyerte a megbízó tetszését, azaz minden kritériumnak megfelelt az illető személy. A Qjob, a magyar startup szolgáltató gyorsan, egyszerűen és kényelmesen köti össze az ügyfeleket a szakemberekkel.

Mit tegyünk, ha szakembert keresünk?

Bármilyen szakemberre is van szükségünk, a Qjob-ra minden esetben számíthatunk. Jelenleg, országszerte elérhető az oldal, és már több mint 20.000 szakember szolgáltatásait vehetjük igénybe. Sokan vágynak minőségi munkára. A Qjob egy olyan felület, ahol megtalálhatjuk a megfelelő szakembert, azt a mesterembert, akire valóban szükségünk van, legyen szó festőről, ácsról, kárpitosról vagy éppen kőművesről. Hogyan működik? Lényeges, hogy szakembert keresőként először is pontosan meghatározzuk a feladatokat és az elvárásainkat. A költségkeret meghatározása is egy lényeges mozzanat. Majd a meghirdetett feladatra vagy feladatokra, a szakemberek ajánlatokat küldenek. Az átlagosan 4-5 ajánlatban a szakemberek ismertetik a készségeiket és a munka határidejét. A megrendelő további feladata az, hogy a szakemberek profilját, árajánlatait és referenciáit összevesse. A lista elejére a Qjob.hu rangsor élén álló szakemberek kerülnek. A szakemberekkel telefonon vagy az oldal chat funkcióján keresztül is felvehető a kapcsolat. A szakember kiválasztását követően kezdődik el a munka elvégzése. A megrendelőnek ezt követően csak annyi a dolga, hogy lezárja a feladatot és értékelje az elvégzett munkát. Ez mintegy visszajelzés a jövőbeni megrendelők számára. Ha mi is szeretnék igénybe venni a cég szolgáltatásait, akkor tájékozódjunk a https://qjob.hu oldalon.

A Qjob.hu oldalán 800 szolgáltatás és 18 kategória közül választhatnak a megrendelők. Jelenleg nagyon sok regisztrált szakember lelhető fel az oldalon és nagyon sok a pozitív visszajelzés, ami szintén segíti az ügyfeleket a helyes döntés meghozatalában. Az egyik ügyfél például ezt írta az oldalon: „A Qjob.hu-t kiváló segítségként tudom ajánlani, ahol a szakemberkeresés mindig összejön. Folyamatosan használjuk.”

Mit tegyünk, ha a Qjob.hu oldalon szeretnénk szakemberként megjelenni?

Első lépésként mindenképpen regisztrálnunk szükséges az oldalon, majd a profilunkat kell kitölteni. Szakemberként mi magunk is választhatunk feladatot és ajánlatot küldhetünk a megrendelőnek. A munka elvégzését követően pedig a megrendelő fizeti ki a munkadíjat.

Milyen előnyei vannak, ha szakemberként regisztrálunk a Qjob.hu oldalon? Egyrészt mi magunk egyeztetünk a megrendelővel és mi határozhatjuk meg az általunk nyújtott szolgáltatás árát. Az oldal azok számára is kedvező lehetőségeket biztosít, akik éppen most kezdenek vállalkozni és még nem alakult ki az ügyfélkörük. A klienskör bővítésére is remek lehetőség, illetve extraprofitra is szert tehetünk, ha ily módon jutunk plusz munkához.

A Qjob.hu a kockázatmentes üzlet lehetőségét is biztosítja az ügyfelei számára. Mit takar ez a kifejezés? A sikeres feladatelvégzést követően, a szolgáltatási díj minden esetben a szakember számlájára kerül. A kockázatmentes elszámolás online módon, bankkártyával történik. Ez a lehetőség a megrendelőnek is kedvez, hiszen, amennyiben a szakember nem végzi el a feladatot, úgy a megrendelő számlájára visszautalásra kerül a pénzösszeg.

Nem csak a megrendelők, hanem a szakemberek is visszajelezhetnek a Qjob.hu oldalán, ami szintén remek, mivel ez egyfajta biztatás is a még hezitáló és eddig nem regisztráló szakemberek számára. Az egyik ilyen visszajelzés így szól: „Szakemberként számomra az oldal egyik legnagyobb előnye, hogy az adatlapomon mindenki láthatja a munkáimat és az arról készült értékeléseket. A megbízások maguktól jönnek, a felület jól átlátható, így kényelmes a munka szervezése is.”

Miért válasszuk a Qjob.hu oldalt?

Manapság, időből van a legkevesebb. A Qjob.hu oldal mindazok számára hasznos lehet, akik nem szeretnének hosszú órákat, napokat, netalántán heteket várni egy-egy szakemberre, illetve azon szakemberek számára is egy remek lehetőség, akik szeretnének dolgozni, de valahogy a hagyományos módon nem jutnak elegendő vagy megfelelő munkához, viszont nem akarnak hosszú hetekig álláshirdetéseket böngészni. A Qjob.hu oldalt havonta több mint százezer felhasználó keresi fel. Ahhoz, hogy ilyen bizalom alakuljon ki egy szolgáltatás irányába, rengeteg munka is van. Roman Khramtsov, a Qjob termékfejlesztésért felelős munkatársa ezzel kapcsolatban így nyilatkozott: „A termékfejlesztést rugalmasan közelítjük meg, így folyamatosan fejlesztjük a terméket, bővítjük a meglevő funkciókat és újakat vezetünk be.„

Naná!
Inkább nem
Naná!
Inkább nem
Naná!
Inkább nem
Naná!
Inkább nem
További anyagok