10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
17°
Szombat
18°
2022.09.28. szerda, Vencel
filter.hu filter.hu

Segítség az álomalak eléréséhez

Ha önmagában nem elegendő az egészséges táplálkozás, a megfelelő folyadékfogyasztás és a rendszeres testmozgás a vágyott alak eléréshez, bátran lehet fogyást segítő étrend-kiegészítőket használni. Azonban nem mindegy, hogy melyik változatra esik a választás.

Mutatjuk, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni vásárláskor.

Fontos, hogy a készítmény segítsen az étvágycsökkentésben, illetve az anyagcsere megfelelő működésének elérésében. Ugyanis ezek együttesen járulnak hozzá a kívánt alak eléréséhez, hiszen a fogyást segítő étrend-kiegészítőnek köszönhetően kevesebb étel kerül bevitelre, a bevitt tápanyag pedig jobban és gyorsabban hasznosul.

Fontosak a természetes összetevők

Elengedhetetlen, hogy a fogyást segítő étrend-kiegészítő kizárólag természetes összetevőket tartalmazzon. Olyan hatóanyagokat, melyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre, és a tudományos eredmények figyelembevételével lettek kiválasztva. Továbbá az is fontos, hogy megfelelő kombinációban legyenek jelen a készítményben.

Ilyen összetevő például a Bitter Orange, a Hedge Maple, a Willow Herb, a Helianthus Tuberosus és a Caralluma Fimbriata. A természetes összetevőket tartalmazó készítmények további előnye, hogy nem járnak mellékhatással.

A fogyás többé nem csak álom

Természetesen a készítmények hatásosságát segíti az egészséges életmód bevezetése, hiszen nagyban hozzájárul a kívánt eredmények gyorsabb eléréséhez. Fontos a zöldségekben és gyümölcsökben gazdag táplálkozás, a megfelelő folyadékfogyasztás, valamint a rendszeres testmozgás. A folyadékfogyasztás során a tiszta vizet érdemes előnyben részesíteni, és kerülni kell a cukrozott üdítőitalokat. A megfelelő testsúly, a laposabb has és a feszesebb bőr nem álom többé. Ráadásul ezek a készítmények a jobb közérzethez és az energikusabb mindennapokhoz is hozzájárulnak.

A fogyást segítő étrend-kiegészítő kiválasztása során körültekintőnek kell lenni. Kizárólag megbízható gyártótól származó, kiváló minőséget képviselő terméket szabad vásárolni. Ilyen például a GENIX fogyást segítő étrend-kiegészítő, melynek köszönhetően egyszerűen elérhető a vágyott alak.

A készítmények segítségével megelőzhető a narancsbőr kialakulása

A minőségi termékek meggátolják a zsírlerakódást, a zsírok gyorsabban ürülnek, így a segítségükkel megelőzhető a narancsbőr kialakulása. Azonban azzal érdemes tisztában lenni a számos pozitívum mellett, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Csupán kiegészíti azt.

A fogyást segítő étrend-kiegészítők használata várandósság, illetve szoptatás alatt nem ajánlott. Továbbá a szedésük gyermekek számára nem javasolt. Mindemellett elengedhetetlen, hogy a krónikus betegségben szenvedők konzultáljanak a kezelőorvosukkal a fogyást segítő készítmény szedése előtt.

 

Kétséges
Egészséges
Kétséges
Egészséges
Kétséges
Egészséges
Kétséges
Egészséges
További anyagok