13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Varázsoljunk egy kis őszi hangulatot esőcsepp alakú falmatricával!

Lassan beköszöntött az ősz. Elkezdtek sárgulni és hullani a falevelek, és különböző színekben pompáznak a fák. Sokan szeretik ezt az évszakot, sőt! Vannak, akik még a frissítő esőt is kedvelik, olyannyira, hogy még a lakásuk vagy a gyerekszoba dekorációjának a részévé is teszik.

A StickMe Collection mára már tengernyi stílusú falmatricával várja a kedves érdeklődő, otthonukat különleges módon megújítani kívánó szülőket és gyerekeket!

Ha nem vagy biztos benne, hogy milyen stílus passzolna hozzád vagy az adott szoba enteriőrjéhez, akkor keress rá a különböző kategóriákra, a könnyebb kereshetőség érdekében a cég csoportosította a matricákat.

Geometrikus falmatricák az egyszerűséget kedvelők számára!

Ha te is a letisztult formák híve vagy, akkor először tekintsd meg a StickMe Collection geometrikus falmatricáit! De azon családok számára is nagyszerű választás, ahol még csak egy újszülött vagy bölcsődés korú, totyogó, netán ovis gyerkőc van. Számukra még csak kialakulóban van a különböző formák, a színek, a kontrasztok elkülönítése, így nagyon jó lehetőség ezt a tulajdonságát fejleszteni a kisbabának ezekkel a matricákkal.

Másrészt nagyszerű átmenetet képeznek ezek a kifinomult, egyszerű alakzatok egy sima falhoz képest. A minták nem bonyolultak, mégis nagyot dobnak a már megszokott egyszínű falfelületen!

Az őszi időszakot remekül kiemeli az esőcsepp alakú falmatrica, amellyel pár perc alatt feldobhatod szobád hangulatát. A szett 96 db matricát tartalmaz, 4 különböző méretben. Mindez elérhető 24-féle színben, amelyből lehet a színeket vegyesen vagy kontrasztos hatást kiváltva is igényelni.

Őszi hangulatot adó, további matricaszettek

A geometrikus falmatricák között találhatsz még csillag, kör, téglatest, háromszög, szív, négyzet vagy folt alakú matricákat. Ha azonban úgy érzed, hogy ennél bonyolultabb alakzatokra vágysz, akkor további lehetőségek tárulnak eléd, akár az őszi, színdús, napos, néha borongós lelkiállapotot megidézve.

Minden gyerek szereti az állatokat. Ha nincs lehetőségetek otthon egy saját kedvencet tartani, akkor a különböző állatos matricákkal körülvéve a gyerkőc mindig a kedvenc élőlényei között érezheti magát. Neki ajánljuk a rókás, medvés vagy szarvasos matricakészleteket.

Az erdei séták, kirándulások hangulatát meghozó erdei falmatricaszettek több különböző állatot és kiegészítőket is tartalmaznak, melyek saját, egyedileg összeválogatott színekben is kérhetőek.

Hamarosan itt a halloween. A StickMe Collection hazai webáruház csapatnak már a halloweeni ünnepeket megidéző matricaszettje is van, amely ráadásul különösen jól mutat ablak- vagy ajtóüvegen az ünnep közeledtével.

Egyedi szövegezés

A megrendelés végtelenül egyszerű, a kiválasztott színösszeállítású matricaszettet csak behúzod a kosárba. Ha bármilyen szöveget szeretnél hozzátenni, akkor azt a Megjegyzés rovatban tüntesd fel. Ha nem találod a kedvencedet, akkor írj bátran a StickMe Collectionnek, biztos találnak megoldást!

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok