13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Minőségi vibrátor kisokos: hogyan válasszunk?

Amennyiben kérdései vannak a megfelelő minőségi vibrátor kiválasztása kapcsán, akkor ezt a cikket mindenképpen érdemes áttanulmányoznia. Az útmutatóban számos tanácsot és tippet találhat annak érdekében, hogy megtalálhassa a tökéletes játékszert. Leírjuk, hogy mire érdemes figyelnie, hogyan használhatja és miként tisztíthatja ezeket.

Mik is azok a vibrátorok?

Az első és legfontosabb, hogy tisztázzuk, mik is ezek az eszközök. Manapság már rendkívül sokféle méretű, színű és formájú darab közül válogathatunk. Valószínűleg nem is létezik olyan más szexuális segédeszköz, amely a vibrátoroknál gyorsabban képes orgazmust okozni. A csikló kényeztetésére szolgáló kiegészítő rezgésének segítségével lassú, de akár gyors munkát is végezhetünk. 

A minőségi vibrátorok kínálata

Megtalálni a megfelelő terméket azonban nem egyszerű. Szerencsére a Szeresdmagad.hu minőségi vibrátorai között biztosan talál majd az igényeihez legközelebb álló kivitelt. Legyen szó G-pont változatról, klitoriszkaros verzióról, valósághű modellről vagy éppen hagyományos termékről, itt szinte bármit megtalálhat, amire csak szüksége van. Utóbbi nagy előnye, hogy az anyaga nem igényel túl sok odafigyelést, a hosszú és vastag kialakítása pedig garantáltan elegendő kell, hogy legyen. A hagyományos vibrátorok tökéletes megoldások kezdők számára, hiszen olcsók és nem rendelkeznek túl sok funkcióval, így könnyen használhatóak. 

Ami a klitoriszkaros fajtákat illeti, egyszerre képesek több erogén zóna izgatására is. A külön motor a karokban és a szárban intenzívebb rezgést eredményez. Ami pedig a G-pontos darabok előnye, hogy a segítségével sokkal gyorsabban találhatjuk meg és stimulálhatjuk azt a bizonyos területet. Remek választás kezdők számára is, bár nem olyan sokoldalú, mint az előbb említett ágas verzió. 

Tippek a vásárláshoz

Érdemes először az anyagoknál kezdeni, hiszen a tartós és minőségi kialakítás sok mindent meghatározhat. Kereshetünk rugalmasat és puhát, szilikont, műanyagot, de még fémet is. Ezt követően gondoljuk át, hogy mennyit is szánunk egy eszközre.

Az összeget általában két dolog határozza meg, az egyik az anyag a másik pedig a típus. Egy minőségi vibrátor egyértelműen drágább egy hagyományos és egyszerű darabnál. Nem mindegy továbbá az sem, hogy milyen méretet keresünk. Egy átlagos modell 13 centiméter hosszú és 3 centiméter széles, ha azonban valaki kezdőként vásárolna egyet, akkor érdemes ennél eggyel kisebbet választania. Később még mindig van lehetőség beszerezni egy nagyobb kivitelt is. 

A karbantartás könnyedségére is érdemes hangsúlyt fektetni. A legegyszerűbb megoldás egy antibakteriális spray, amit egy szöszmentes kendővel pillanatok alatt használni tudunk.

 

Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
További anyagok