7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Medencék, kerti bútorok és grillek

Ezek voltak a Biano online piactér legkeresettebb termékei 2021 nyarán

A bútorok és lakberendezési tárgyak széles választékát kínáló, az itthoni első home&decor online piactéren 2021 nyarán jelentősen megnőtt a kerti bútorokat, nyári kellékeket keresők és vásárlók száma. A Biano.hu oldalról leginkább medencéket és kiegészítőket - napernyőket, napágyakat, székeket, kerti tárgyakat, grilleket - vásároltak. 

"Amikor a pandémia miatt az emberek rákényszerültek, hogy otthonról dolgozzanak, igyekeztek lakásukban egy funkcionális és komfortos irodát kialakítani. Ezért 2021 első felében megnövekedett az online felületeken az irodai felszerelések vásárlása. A nyár beálltával viszont a hétvégi házakra, nyaralókra fókuszáltak a vásárlók, egyre inkább arra törekedtek, hogy ezeket szezonális kellékekkel szereljék fel. Természetesen ez nem jelenti, hogy csökkent az érdeklődés a nagyobb, univerzális bútorok iránt. A szekrény és kanapé részlegünk továbbra is sok látogatót vonz” – magyarázza Sebők Álmos Ákos, a Biano.hu country managere.

Trendi lett a lakásfelújítás

A Biano képviselői szerint a legtöbb oldallátogató lakásfelújítás céljából keresgélt a website-n. Ez részben köszönhető a Magyarországon érvényben lévő lakásfelújítási támogatásnak is. Ezzel együtt jár a felújításhoz szükséges kiegészítő tárgyak, kellékek megnövekedett eladása. A legtöbb megrendelés a mosdókagylókra, illetve egyéb konyhai-, és fürdőszobai tárgyakra, bútorokra, padlócsempékre, falikárpitokra, lámpatestekre érkezett. Várhatóan a www.biano.hu-n ez az igény számszerűen növekedni fog a következő hónapokban is.

Egy másik jelentős home&decor irányzat lett a “minimalista stílus”. Ilyen téren is nőtt az online igénylések, megrendelések száma a biano.hu oldalon.

Az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy az oldal felhasználóinak többsége már-már hobbiként változtat otthonán, újítja fel lakását. Természetesen a legjobb ajánlatokat keresik, szem előtt tartva az ár-érték arányt. Éppen ezért a Biano hamarosan egy újabb funkciót kínál weboldalán, amely abban lesz segítségére az oldalra látogatónak, hogy saját otthonának lakberendezőjévé váljon vásárlás közben.

Mi a Biano népszerűségének titka?

Az egy éve elindított, hazai piacra célzó Biano rövid időn belül vált a bútorok és lakberendezési tárgyak iránt érdeklődő online vásárlók legkedveltebb webshopjává. Ugyanakkor a Biano az online felületüket modernizálni, bevételüket erősíteni, ügyfeleik számát növelni tervezett home&decor virtuális üzletek számára is egyre inkább hívogató színtérré vált.

A mesterséges intelligencián alapuló exkluzív, a magyar piacon egyedi képkereső funkció bevezetése óta a Bianónak sikerült növelni ügyfélhálózatát, egyre több látogatót és vásárlót tud partnereihez átirányítani. A képkeresésen túl a www.biano.hu oldalon regisztrált partnerek hozzáférést kapnak más mesterséges intelligencián alapuló VIP teljesítménynövelő eszközökhöz is, mint például a Biano Pixel és a Biano Button. Az elmúlt egy évben észlelt folyamatos növekedés azt bizonyítja, hogy ez a home&decor online piactér együttműködő partnerei számára új értékesítési lehetőségeket, előnyöket kínál. Ezek segítségével könnyebben és eredményesebben érhetik el a kitűzött fejlődést, növekedést.

A www.biano.hu oldalon szerepelt kisebb online áruházak közül többen is egyik hónapról a másikra megtriplázták bevételüket, ami jelentős növekedést jelentett számukra.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok