8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

A Travis Scott merch sikerének titka

Lassan nincs ember, aki ne találkozott volna már Travis Scott nevével. A sikeres amerikai rapper azonban nemcsak a zene világában állja meg a helyét. Az előadó szívesen tervez ruházati termékeket is, így ma már könnyedén vásárolhatunk a Travis Scott merch kollekcióból is egyedi darabokat.

De vajon mi a siker titka? Cikkünkben részletesen bemutatjuk az énekes által tervezett különleges kiegészítőket!

Ki is az a Travis Scott?

Az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb rapper előadója Travis Scott az egyedi alkotásaival pillanatok alatt belopta magát a fiatalok szívébe. Az énekes nemcsak remek művész, hanem rendkívül jó üzletember is, hiszen ötleteinek köszönhetően számos területen állt már helyt. Tervezett már játékfigurát, sportruházatot, de még cipőket is. Minden, amihez köze van, pillanatok alatt gazdára talál, így nem csoda, hogy folyamatosan újabb ötletekkel áll elő. 

A Travis Scott merch termékek sikere

Amihez Travis a nevét adja, az szinte minden esetben azonnal sikerré válik. Nem volt ez másként a True to Sole webáruház Travis Scott merch termékeivel sem. A sneakerheadek között nincs olyan, aki ne ismerné ezeket a modelleket, pedig az előadó nevéhez nemcsak cipők fűződnek. Az általa tervezett darabok stílusában visszaköszön az énekes öltözködési stílusa. A sikeres daraboknál szívesen kombinálta a feketét és a barnát olyan élénk és vad árnyalatokkal, mint az olajzöld vagy éppen a bordó.

A választékban találhatunk rövidnadrágokat is, amelyeknél az énekes rendszerint alkalmazza a sivatagi motívumokat. A 2020-as mini kollekció modellje a Cactus Trails Association “számára” készült el, amely egy virtuális, sivatagi kirándulásokat szervező cég. A nyári darabok beszerezhetőek olivazöld, lila és sárga színben egyaránt. 

Ott vannak továbbá a rapper által tervezett felsők is, amik között pólókat és pulóvereket is találhatunk. A Travis Scott körül kialakult hype szinte bármilyen hétköznapi dolgot képes népszerűvé tenni. Korábban a McDonald's-ban is lehetett az előadó nevét viselő menüt rendelni, éppen ennek voltak köszönhetőek a mekis ruhák és kiegészítők is. A kollekcióban leginkább meleg pulcsikat és nyári pólókat lehet találni. 

Beszerzhetünk továbbá különleges Travis Scott táskákat is. Az elöl cipzáras tárolóval ellátott hátizsák felső részén található a Cactus Jack logó. A barna változat méretei rendkívül praktikusak kisebb vagy nagyobb túrákhoz, városlátogatáshoz, de jó megoldás lehet iskolatáskának is. 

Amennyiben pedig az énekes által tervezett egyéb kiegészítőre vágynánk, lehetőségünk van rendelni Travis Scott zoknikat is, amik természetes, arany és barna színben tündökölnek. A három pakkos kivitel lehetőséget ad, hogy a megjelenésünk mindig stílusos és extrém legyen.

 

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok