10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
17°
Szombat
18°
2022.09.28. szerda, Vencel
filter.hu filter.hu

Céges szerződések optimalizálása gyorsan és egyszerűen

A KRS Ügyvédi Iroda elkötelezett az optimalizálás felé, legyen szó a saját ügyfeleinek üzletéről vagy a saját ügymeneteiről. Ez az elkötelezettség adott kitartást ahhoz, hogy saját jogi szolgáltatásain belül megtalálja azokat az ügyeket, amelyek esetében lehetőség van a folyamat automatizálására.

Miért fontos az automatizált jogi ügyintézés?

A jogi, ügyvédi szolgáltatások drágák, pedig az aktuális feladat nem kíván feltétlenül extra erőfeszítéseket. Az ügyfeleknek is érdekük, hogy kiadásaik, jogi ügyintézésre kiadott költségeik minél alacsonyabb összegre rúgjanak. A KRS Ügyvédi Iroda éppen ezért megtervezte és megalkotta sz eKRS-t, az elektronikus jogi ügyintézés rendszerét.

Az eKRS-ben azok a jogi ügyek, amelyek nem igényelnek egyedi megközelítést, s így megfelel intézésükre az automatizált forma, azok könnyedén, gyorsan és gyakorlatilag bárhonnan intézhetők, miközben rendkívül kedvező és egyéb anyagiaktól teljesen független, fix árat kell csak fizetni érte.

Az eKRS segítségével hivatalos iratok, dokumentumok, okiratok hozhatók létre. A folyamat minden lépése megvalósítható online, beleértve az ügyvédi ellenjegyzést, az ügyvédi kioktatás, a tanúk tanúsítványát, valamint az iratok, szerződések aláírását is.

Az itt elkészült iratok teljes értékűek, hivatalosak, szükség, illetve igény szerint az Ügyvédi Ipari Kamaránál letétbe helyezhetőek.

Cégoptimalizáló csomag az eKRS-en belül

Minden cég esetében nagy jelentőséggel bír, hogy az aktuális, hatályos szeződései megfeleljenek egyrészt az érvényben lévő, ugyanakkor gyakorta változó jogszabályi szabályozásnak, másrészt teljesen átláthatóak, érthetőek is legyenek. 

Mindezeken felül előfordulhatnak olyan kellemetlen helyzetek is, hogy éppen felmondanál valakinek vagy más okokból sürgős és fontos, hogy tisztába kerülj jogaiddal, kötelezettségeiddel, valamint lehetőségeiddel.

A cégoptimalizáló szolgáltatás igénybevételével különféle, a gazdasági életben gyakran előforduló - szerződéstípusok vizsgálatára. Ilyenek a keretszerződések, a munkaszerződések, a vállalkozási típusú szerződések, a megbízási, szállítási típusú szerződések, a bérleti és egyéb használati szerződések, valamint az egyéb, akár atipikus szerződések is.

Kérhetsz javaslatokat és tanácsokat az előre megadott szempontjaid, illetve kérdéseid alapján. A kérdéseidre választ kapsz, a szempontjaid pedig alapos megvizsgálásra kerülnek. MIndezt természetesen az aktuálisan érvényes törvények és jogszabályok keretében történik.

A csomag személyre szabott tanácsadást és megoldásfókuszú megközelítést kínál az ügyfelek számára, miközben gyors, rugalmas és rendkívül kedvező áron elérhető és a személyes találkozás, valamint az ezzel járó nehézségek, mint például az utazás vagy a megfelelő időpont megtalálása mind-mind elkerülhetővé válnak.

Optimalizáld céged szerződéseit könnyedén és maradj tisztában mindig az aktuális jogszabályokkal és az annak megfelelő szerződéseiddel kapcsolatban. Válaszd az eKRS-t!