4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Játék párban, avagy a 2 személyes társasjátékok világa

A pandémiás időszak lezárásainak köszönhetően sokan választottak kikapcsolódásként a 2 személyes társasjátékok közül. Ez az időtöltés lehetőséget adott a pároknak, barátoknak, családoknak arra, hogy még közelebb kerüljenek egymáshoz, és hogy kimenő nélkül is teljes legyen az aktív kikapcsolódás élménye a négy fal közötti időszakban is.

A 2 személyes társasjáték segít párunk megismerésében

A játék öröme a szórakozáson túl lehetőséget ad párunk vagy társunk megismerésére vagy a kapcsolat elmélyítésére. Mindezeken túl a társasozással eltöltött idő során a kapcsolat - bár feszült helyzetekben próbára van téve -, nem kérdés, hogy a győzelemért vívott harc során megerősödik. 

Az átélt versenyhelyzet nagyszerű szórakozási lehetőség, ami örömöt és örök emléket és ismerkedési lehetőséget ad minden fél számára, miközben az együttműködési, illetve az általános kommunikációs készségek is fejlődnek. A minőségi idő eltöltéséhez nagy a kínálat, nézzünk csak körül a Társasjátékrendelés.hu 2 személyes társasjátékokat felsorakoztató oldalát. A széles kínálat számos tematika szerint ad szórakozási lehetőséget minden korosztály számára.

Attól függően, hogy milyen világba szeretnénk csöppeni - tudunk választani, de az sem árt, ha visszajelzéseket, értékeléseket gyűjtünk a legjobbnak tartott kétszemélyes társasjátékokról, és az alapján döntjük el, hogy melyiket szeretnénk kipróbálni.

Vannak, amiket mindenképpen érdemes megvenni

A társasokkal kapcsolatban rengeteg toplistát lehet találni, ezeket érdemes végignézni - és a legjobbakat vagy az összeset mindenképpen jó kipróbálni.

Az elmúlt években az egyik leginkább pozitív visszajelzést kapott társasjáték, az Azul pont egy ilyen: ha páros megmérettetéshez keresünk ötleteket egy-egy értékelésben, biztosan szembe fog jönni ennek a játéknak a neve. A Michael Kiesling által kitalált történet során a portugál csempelerakás fortélyait alkalmazva kell elérni a célunkat, vagyis feldíszíteni a királyi palota falait. Fontos, hogy mindeközben taktikusak legyünk, illetve az sem árt, ha az ellenfelünk munkáját is mindvégig figyelemmel kísérjük. Az Azul népszerűsége azt eredményezte, hogy a megjelenése óta több folytatása is megjelent, így a Sintra üvegcsodái, valamint a Királyi pavilon néven egy új változatokat is megismerhetünk. 

Egy másik érdekes társas, a Hive azoknak jó választás páros viadalnak, akik szeretnek sakkozni. A stratégiai játék során hatszögletű lapkákat kell letenniük a játékosoknak, amellyel egy rovarhad mozgását irányítják egyben. A cél, hogy körbevegyék ellenfelük királynőjét úgy, hogy a lerakott mintákon nem változtatnak. 

Az utazós játékok és kártyajátékok között is találunk nagyon érdekes szórakozási lehetőséget. A praktikum bennnük, hogy kompakt kiszerelésként jelentek meg, így bárhova könnyen el is vihetjük magunkkal. 

A ketten játszható játékok palettája rendkívül széles, akár a régi korok játékai közül választunk, akár újonnan kiadott, még nem ismert társasjátékot próbálunk, izgalmas szórakozás vár ránk, legyünk nyitottak minden megjelenő új ajánlatra.

 

Inkább kinti
Inkább benti
Inkább kinti
Inkább benti
Inkább kinti
Inkább benti
Inkább kinti
Inkább benti
További anyagok