7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Telefontok – az önkifejezés egyik eszköze

A telefontokok létjogosultsága manapság nagyobb, mint korábban. A telefonunk már mindenhol velünk van, nem is olyan masszívak, mint a jó öreg készülékek, így fontos, hogy megvédjük őket a külső hatásoktól. Most bemutatjuk, hogy miért szükségesek a tokok, mire jó egy színes tok. Ebben pedig a TokotAkarok cikke lesz segítségünkre.

Miért hasznos a védőtok?

Alapvető előnye, hogy megvédi a készülékünket az ütésektől. Míg a régi eszközöket akár le is ejthettük, a mai modellek már nem biztos, hogy maradéktalanul túlélik, ha leesnek 1-2 méterről. Ehhez pedig túlságosan drágák egyes készülékek, vagy pedig céges telefonokról van szó. Nem mindegy, hogy még a nagyobb esést is megússzuk 1-1 kisebb karcolással, vagy vihetjük szervizbe a telefont.

Mivel a tokok a készülék oldalát is védik, így ha leesik a telefon vagy hozzáütjük valamihez, nem fog lepattogni a festék a mobil oldaláról. A TokotAkaroknál kapható tok védi a telefont a karcolásoktól és kopásoktól is.

Mintás tokok

Ha benézünk egy tokokat árusító üzletbe, sokan biztos csodálkozva néznek, hogy mennyiféle kivitel van,  miért van erre szükség. Nagyon sokan vannak ugyanis, akik vagy megszokásból, vagy a munkájuk miatt nem vesznek mintás tokot, így maradnak az egyszerű átlátszó vagy a fekete mellett.

Az átlátszó tokoknak van egy érdekes, fiatalok által kihasznált funkciója. Nagyon jók bérlettartónak, hiszen mindig kéznél van a telefon, a tokba csúsztatva pedig a bérlet is mindig kéznél lesz, így biztos nem marad otthon.

A mintás tokokból pedig azért látunk olyan sokfélét, mert akik szeretik a mintásakat, ők sűrűn cserélgetik azokat. A tokunk lehet az önkifejezésünk egyik eszköze is. Nyáron nyári, vidám mintás külsőnk lehet, sokféle színnel, télen téliesre vehetjük a figurát. Egy jópofa, mintás toktól még a kedvünk is jobb lehet.

Minták

Amikor mintás tokokról van szó, különbséget kell tenni az egyszínű és a mintás tokok között. Az egyszínű, de színes tokok ma már minden árnyalatban kaphatóak, a TokotAkarok webshopjában is egyre nagyobb választékkal találkozhattok.

Mintás tokoknál is ezerféle választási lehetőségünk van. Ma már nyomtathatunk tokra családi fotót, háziállatot, kedvenc mesefigurát. Emellett egyre nagyobb divatnak örvendenek a 3D-s tokok, ezek főleg fiatal lányok között terjedtek el. 

Átlátszó kivitelekből mi magunk is barkácsolhatunk mintás verziót. A kreatívabbak ragaszthatnak rá különféle gyöngyöket, tollakat, rajzolhatnak rá. Ha nem vagyunk ennyire ügyesek, nyomtassunk ki egy számunkra kedves képet, vágjuk ki a kamera és egyéb lyukak helyét, és illesszük a képet a tok és a telefon közé, így máris úgy tűnik, mintha mintás lenne, ezt pedig naponta cserélgethetjük.

A telefontokok nem csak védik a készüléket, de még a személyiségünket is kifejezhetjük velük. A lényeg, hogy jó minőségű kiegészítőt vegyünk megbízható helyről.