10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
17°
Szombat
18°
2022.09.28. szerda, Vencel
filter.hu filter.hu

A legjobb melegítőruha útmutató férfiaknak

A férfiaknak készített tréningruhák alapvetően több céllal bírnak: számunkra ez lesz az elsődleges választás nemcsak az edzőterembe vagy a futópályára, de egy kirándulásra vagy hosszabb túrára is. Ennél jobb alternatíva nincsen - nézzük hát, milyen előnyökkel jár az, ha egy-két tréningruha szintén megtalálható a ruhatárunkban!

Igényes megjelenés

Egy színben és fazonban megfelelően kiválasztott férfi melegítő együttes egyedi és menő megjelenést fog nyújtani, legyen szó fiatalabb vagy idősebb korosztályról. Egy csinos sportfelsővel és tiszta edző cipővel kombinálva igazán elegáns megjelenést biztosít. Ha rendszeresen tisztán tartjuk és ápoljuk megfelelően az anyagát, akkor az ápolt külső mellett sokáig kísérhetnek minket ezek a ruhadarabok, ezáltal gazdaságos befektetésként is tekinthetünk rájuk - érdemes hát erre külön figyelmet szentelni. 

Könnyen variálható

Az biztos, hogy ezek a szettek egyszerűen kombinálhatóak egy lazább pólóval, és nemcsak a sportpályára vagy az edzőterembe kaphatjuk fel egy fitness trikó társaságában - elszaladhatunk benne vásárolni, vagy egy könnyed baráti összejövetelre is felkaphatóak. Emellett otthoni viseletre, akár takarításhoz, akár egyszerű viseletként is kényelmes a viseletük, ami által cselekvőkészek lehetünk a nap bármely szakában, bármire. 

Textúra harc

Több érvelést hallottunk már arról, hogy az ideális sport szett milyen anyagból készüljön. Amikkel nem lőhetünk mellé, azok a kevert pamut és poliészter anyagok. Önmagában az előbbi természetes érzést kölcsönöz és nem fogja irritálni a bőrt, míg utóbbi tartóssá és ellenállóvá teszi a ruhát a különböző külső hatásokkal szemben. Emellett a nedvszívó képességük is megfelelő, így bármilyen izzasztó helyzetben velünk lesznek! Amire érdemes figyelni, azok a színtiszta poliészter öltözetek: ezek ugyanis kevésbé légáteresztőek, és könnyen hozzátapadhatnak az izzadt bőrfelületekhez. Az érzékeny bőrűeknek különösen legyenek körültekintőek a ruhák anyagával kapcsolatban. 

A fotó forrása:

djile / Shutterstock.com

Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
További anyagok